×
Käytämme evästeitä (cookies) parantaaksemme sivujemme toimivuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Lisätietoja ›

Musiikkikoulu erityisryhmille

 

Musiikkikoulu erilaisille oppijoille

 

Resonaarin periaatteena on, että jokaiselle täytyy antaa mahdollisuus oppimiseen.

”Uskomme erilaisten oppijoiden kykyyn oppia, ja opetamme jokaista oppilasta yksilöllisesti. Opettajan tehtävänä on löytää kullekin oppilaalle paras oppimismenetelmä”, sanoo Resonaarin johtaja Markku Kaikkkonen.

Tulokset ovat erityismusiikinopetuksen saralla huikeita. Resonaarissa hankittu soittotaito on muuttanut jo satojen kehitysvammaisten ja muiden erilaisten oppilaiden elämän paremmaksi.

Resonaarin ansiosta erilaiset oppijat ovat ottaneet ison harppauksen marginaalista kohti tasa-arvoista asemaa yhteiskunnassa.

Oppilaistamme suurin osa on kehitysvammaisia. Muita erityisryhmiä edustavat mm. liikunta- ja näkövammaiset, oppimishäiriöistä kärsivät sekä mielenterveyskuntoutujat. Uusi kasvava kohderyhmä on seniorit.

Resonaarin oppilasmäärä on kasvanut vuosi vuodelta, ja tällä hetkellä oppilaita on jo 300. Musiikkikoulussa työskentelee neljä päätoimista sekä 13 sivutoimista työntekijää. Resonaari on toiminut vuodesta 1995 lähtien.

Markku Kaikkonen
Resonaarin johtaja
+358 400 766 712
Kaarlo Uusitalo
Resonaarin johtaja
+358 40 501 1371

 

MUSIIKKIKOULU INFO

Ajankohtaista nyt: Talviloma 20.-26.2.2017 Ei opetusta.

Kenelle? Resonaarin musiikkikoulussa soittoa ja laulua opiskelevat erilaiset oppijat, esimerkiksi kehitysvammaiset ja seniorit. Tervetuloa mukaan!

Lukukausimaksu? Lukukausimaksu on 320€. 

Ilmoittautuminen? Musiikkikouluun on jatkuva haku, pääsykokeita ei ole. Valmistauduthan jonottamaan, tarjoamme uusille oppilaille paikkoja sitä mukaa kun niitä vapautuu. Täytä hakulomake.

Haluaisitko tietää lisää? Katso musiikkikoulun kuvaus alta, lisätietoja ja hakulomake löytyvät täältä. Voit myös ottaa yhteyttä Katiin: kati.nasala(at)resonaari.fi tai puh. 045-3410597

Haluatko oppilaaksi?

 

Haluaisitko oppia soittamaan jotain soitinta? Toivoisitko soittamisesta harrastusta tai ammattia?

Resonaarin musiikkikoulussa opetetaan soittamista ja laulamista erilaisille oppijoille. Heistä useimmat ovat kehitysvammaisia. Muita erityisryhmiä ovat liikunta- ja näkövammaiset, oppimishäiriöistä kärsivät ja mielenterveyskuntoutujat. Uusimpana ryhmänä ovat mukaan tulleet seniorit, joilla ei ole aiempaa kokemusta soittamisesta tai musiikin harrastamisesta.

Oppilaamme soittavat muun muassa kitaraa, bassoa, kosketinsoittimia ja rumpusettiä tai käyvät laulutunneilla.

Resonaarin musiikkikoulun opetus mahdollistaa musiikin harrastamisen, mutta antaa oppilaille valmiuksia myös musiikkialan ammattiin hakeutumiseen.

Yksilöllistä ja tavoitteellista opetusta

Koulun toiminta perustuu musiikin perusopetuksen mukaiseen opetussuunnitelmaan. Jokaiselle oppilaalle laaditaan myös henkilökohtainen opintosuunnitelma. Opetus on systemaattista, tasolta tasolle etenevää, musiikkikasvatukselliset tavoitteet sisältävää toimintaa. 

Opetuksessa otetaan huomioon jokaisen oppilaan yksilölliset valmiudet sekä mahdolliset kuntoutukselliset tarpeet. Toiminnalla on myös selkeästi syrjäytymistä ehkäisevä vaikutus.
 

 Lisätietoa ja hakulomake

Kati Näsälä
Oppilashallinto ja laskutus, soittokaveritoiminta, tuntiopettaja
+358 45 341 0597

Musiikkikoulun tiedotteet

Musiikkikoulun kevättiedote 2017 22.02.2017
Tärkeitä päivämääriä - Important dates 09.11.2016
Musiikkikoulun syystiedote - Music school autumn bulletin 2016 04.10.2016
Musiikkikoulun kevättiedote 2016 12.02.2016
Näytä lisää ›

Oppilaan opas

Oppilaan oppaaseen on koottu tärkeää tietoa Resonaarin musiikkikoulun oppilaille sekä heidän vanhemmilleen ja huoltajilleen.