×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Minkä kadulla voittaa, sen käräjillä häviää

Mikäli olet miettinyt, että voisit tehdä elämässäsi muutakin, kuin istua vankilassa väkivaltarikosten vuoksi, ota yhteyttä kehen tahansa Aggredin työntekijään tai päivystyspuhelimeen.

Aggredi on kodin ulkopuolisen väkivallan tekijöihin keskittyvä hoidollinen menetelmä. Sen tavoitteena on saada asiakkaiden väkivaltainen käytös vähenemään tai loppumaan. Aggredi tarjoaa mahdollisuuden käsitellä väkivallasta syntyneitä ongelmia puolueettomalla maaperällä

Asiakkuus ei edellytä päihteettömyyttä eikä rikoksettomuutta, vaan ainoastaan halun tehdä asiat toisin. Aggrediin osallistuminen on aina vapaaehtoista ja maksutonta.

Me emme tarjoa sinulle asuntoa emmekä autoa. Emme myöskään lupaa tehdä sinusta hyvää ihmistä. Mutta jos sinua kiinnostaa kokeilla Aggredia, niin meitä kiinnostaa työskennellä kanssasi. Yleensä siinä matkalla jotain myös tapahtuu.

Käymällä Aggredissa et häviä mitään, eikä sinun tarvitse sitoutua mihinkään. Jos homma ei kiinnosta, meiltä löytyy ovi ja perään emme soittele.

Aggredi ei työskentele perhe-/pari- ja lähisuhdeväkivaltaan tai seksuaalirikoksiin syyllistyneiden asiakkaiden, eikä rikollisen ammattiuran jo valinneiden henkilöiden kanssa.