×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Feissareita ympäri Suomea

HelsinkiMissio hakee kuukausitukijoita ympäri Suomea. Varainhankintatyötä tekevät järjestön face to face -varainhankkijat eli feissarit.

Feissarin tehtävänä on kohdata ihmisiä kaupungin kaduilla ja asuinalueilla. Työssään feissari tarjoaa ihmisille mahdollisuutta ryhtyä kuukausitukijaksi ja vähentää siten yksinäisyyttä HelsinkiMission kautta.

Vähemmän yksinäisyyttä sinun avullasi

Yksinäisyydestä kärsivät niin nuoret, lapsiperheet kuin senioritkin. Arviolta 400 000 suomalaista kokee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyys heikentää terveyttä ja kerää ympärilleen muita ongelmia, kuten huono-osaisuutta. Siten se on inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös merkittävä yhteiskunnallinen haaste.

Yksityinen kansalainen voi vaikuttaa ongelman ratkaisuun tukemalla HelsinkiMission työtä. Esimerkiksi 10 euron kuukausittaisesta lahjoituksesta kertyy vuodessa 120 euroa. Sillä summalla lahjoittaja tarjoaa apua tarvitsevalle nuorelle kaksi maksutonta keskustelutapaamista kriisityön ammattilaisen kanssa.

Mistä tunnistan HelsinkiMission feissarin?

Tällä hetkellä järjestön feissarit kiertävät ovia pääkaupunkiseudulla alueilla Töyrynummi ja Tapulikaupunki. Talven mittaan tiimejä aloittaa myös muissa kaupungeissa ympäri Suomea. Feissarit työskentelevät kaduilla päivisin ja kiertävät asuinalueilla iltaisin klo 15.30–20.30.

HelsinkiMission feissarilla on:

  • HelsinkiMission logolla varustettu kirkkaanoranssi keräysliivi tai huppari
  • keräysluvalla varustettu nimikyltti
  • HelsinkiMission toiminnasta kertovia materiaaleja
  • sopimuslomakkeita.

Huomaathan, että feissarit eivät kerää kertalahjoituksia tai ota vastaan käteislahjoituksia. Kuukausilahjoittajaksi voi ryhtyä täyttämällä sopimuslomakkeen feissarin kanssa.

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa HelsinkiMissiolle on RA/2016/909. HelsinkiMission syksyn ja talven feissauksesta vastaa Suomen Varainhankintatoimisto

Lisätietoja:

Heidi Löppönen
Varainhankinnan koordinaattori
050 4442296