×
Käytämme evästeitä (cookies) parantaaksemme sivujemme toimivuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Lisätietoja ›

Kuka täällä uskaltaa vanheta?

LAHJOITA VANHUUS ILMAN PELKOA

Vanhuus huolestuttaa valtaosaa meistä. Lahjoita vanhuus, jota kenenkään ei tarvitse pelätä. Tule mukaan auttamaan ja lahjoita nyt.

Lahja yritykseltäsi

Yksinäiset vanhukset tarvitsevat apuamme. Lahjoita nyt.

LUE LISÄÄ ›

Mitä lahjoituksella saa aikaan?

25 eurolla

Keikka-apu seniorille

Lahjallasi annat seniorille tapaamisen keikka-auttajan kanssa. Siihen voi kuulua arjen apua, juttelu- tai ulkoiluseuraa. Pelkästään toisen ihmisen läsnäolo piristää mieltä ja tuo vaihtelua arkeen.

60 eurolla

Tukihenkilö seniorille

Lahjallasi tarjoat seniorille vapaaehtoisen tukihenkilön tukea kahden kuukauden ajaksi. Yhdessäolo voi olla keskustelua, ulkoilua, yhteinen kauppareissu tai teatteri-ilta.

100 eurolla

Ammattiapua seniorille

Lahjallasi tarjoat seniorille mahdollisuuden osallistua ammattilaisen ohjaamaan Senioripysäkki-ryhmään. Ryhmässä keskustellaan ikääntymiseen liittyvistä vaikeistakin asioista.

200 eurolla

Joulujuhla 10 seniorille

Lahjallasi tarjoat kymmenelle seniorille osallistumisen perinteisen joulujuhlaan nauttimaan joulupöydän antimista ja jouluisesta ohjelmasta, mutta ennen kaikkea toisten ihmisten seurasta. 

Lahjoittamalla tuet näitä toimintoja

Nuorten kriisityö

HelsinkiMissio tarjoaa nuorille helposti saatavaa, maksutonta ammattiapua sekä vapaaehtoisten tukihenkilöiden tukea.

Seniorityö

Lahjoituksellasi autat HelsinkiMissiota kouluttamaan uusia vapaaehtoisia seniorien avuksi. Autat myös kehittämään ammattiapua antavaa Senioripysäkki-toimintaa.

Resonaari - erityisoppijoiden hyväksi

Resonaari on ainutlaatuinen musiikkikoulu. Se mahdollistaa soittamisen ilon kehitysvammaisille ja muille erityisoppijoille.

Lapsiperhetyö

HelsinkiMissio tarjoaa vapaaehtoisten äiti- ja isämentoreiden tukea pääkaupunkiseudun lapsiperheille, joilla ei ole arjen auttajia lähellään.

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

 

Tilaamalla uutiskirjeemme saat sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa HelsinkiMission tarinoita ihmisistä ja auttamisesta.

Jätä yhteystietosi

Lahjoittajana saan ainutlaatuisen #myötätuntouutisia-uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa sähköpostiini. Saan myös uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista muutaman kerran vuodessa. Voin milloin tahansa perua sähköpostiviestinnän.