×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Tietoa kuukausilahjoittajalle

1. Miten liityn kuukausilahjoittajaksi

Voit liittyä kuukausilahjoittajaksi e-laskusopimuksella lahjoitussivuillamme.

Voit myös tilata toimeksiantosopimuksen toimistoltamme (puh. 045 872 1870 (arkisin 9-12) tai lahjoitus@helsinkimissio.fi). Sopimus tulee allekirjoittaa ja toimittaa meille postitse takaisin.

Maksutapoina on e-lasku tai suoramaksu. Ryhtyessäsi lahjoittajaksi e-laskusopimuksella, saat HelsinkiMissiolta e-laskun verkkopankkiisi kerran kuukaudessa. Muuta maksu automaattiseksi ensimmäisen laskun saapuessa, jolloin maksu veloittuu vaivattomasti kerran kuussa. Suoramaksuasiakkaana tukisummasi veloittuu tililtäsi automaattisesti kuukausittain, aivan kuten entinen suoraveloitus.

2. Miten teen muutoksia lahjoitukseeni

Voit päivittää osoitetietosi sekä muuttaa kuukausilahjoituksesi tukisummaa, kohdetta tai eräpäivää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lahjoitus@helsinkimissio.fi.  Ilmoitathan sähköpostiviestissä nimi- ja osoitetietosi. Minimisumma kuukausituelle on 10 euroa. Ylärajaa kuukausituelle ei ole.

Kun haluat lopettaa lahjoituksesi, ilmoitathan siitä meille osoitteeseen lahjoitus@helsinkimissio.fi. Huomaathan, että tiedon tulee saapua meille noin neljä viikkoa ennen veloituspäivääsi. Ilmoita samalla omaan pankkiisi e-laskun/suoramaksun voimassaolon päättymisestä.

Lahjoitus on myös mahdollista laittaa tauolle (maksimissaan 6 kuukaudeksi) ilmoittamalla asiasta osoitteeseen lahjoitus@helsinkimissio.fi

3. Miten toimin kun pankkitilini vaihtuu

Mikäli sinulla on e-laskusopimus HelsinkiMissiolle, voit pankkitilisi vaihtuessa itse tehdä uuden pankkisi verkkopankissa e-laskusopimuksen.  Tilaa meiltä e-laskusopimuksen tekemistä varten asiakas- ja henkilökohtainen viitenumerosi osoitteesta: lahjoitus@helsinkimissio.fi

Suoramaksuasiakkaana voit hoitaa pankinvaihdoksen tilaamalla meiltä uuden toimeksiantolomakkeen. Kirjaa lomakkeeseen uudet tilitietosi ja postita se meille takaisin.