×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Näkemys — Apua yksinäisyyteen

Apua yksinäisyyteen

Kärsitkö yksinäisyydestä? Tuntuuko sinusta, ettet pysty irtautumaan siitä?

Toisin kuin monesti luullaan, yksinäisyys on hyvin yleistä. Jopa 400 000 ihmistä Suomessa kärsii siitä ajoittain tai jatkuvasti.

Yksinäisyyteen liittyy usein uskomus, ettei siihen voi vaikuttaa. Se on kuitenkin mahdollista.

Näkemys-ohjelma tarjoaa maksuttoman ja luottamuksellisen mahdollisuuden käsitellä yksinäisyyttä itsenäisen työskentelyn ja keskustelutapaamisten avulla. Tavoitteena on oman yksinäisyyden kokemuksen ymmärtäminen tutkimalla ja muuttamalla ajatuksia, jolloin yksinäisyyden kokemus voi lieventyä.

Jos olet täysi-ikäinen ja asut pääkaupunkiseudulla, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Palvelu on ruuhkautunut, emmekä valitettavasti pysty tällä hetkellä tapaamaan uusia asiakkaita. Suuren kysynnän vuoksi tarjoamme kuitenkin mahdollisuuden työskennellä Näkemys-ohjelman parissa. Voit nyt halutessasi edetä tarjoamamme työkirjan kanssa itsenäisesti. Jos olet kiinnostunut, jätä meille yhteydenottolomakkeen kautta tietosi, niin saat tarkempaa tietoa osallistumisesta.

Osallistumalla Näkemys-ohjelman täysin itsenäiseen työskentelyyn annat meille ensiarvoisen tärkeää palautetta siitä, miten työkirja toimii ilman tapaamisia. Itsenäinen ohjelma pitää sisällään kyselyjä työkirjatyöskentelyn eri vaiheissa, jotta saamme kuulla sinun näkemyksesi yksinäisyyteen vaikuttamisesta.

Kaipaatko apua yksinäisyyteen?

Kaipaatko apua yksinäisyyteen?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.