×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Apua yksinäisyyteen

Apua yksinäisyyteen

Koetko itsesi ulkopuoliseksi muiden seurassa? Tuntuvatko ihmissuhteesi etäisiltä ja pinnallisilta? Onko sinun vaikea jutella omista asioistasi muiden kanssa? Koetko sosiaaliset tilanteet hankalina? Tuntuuko sinusta, että olet yksin, vaikka ympärilläsi on muita?

Tällaiset ajatukset voivat kertoa yksinäisyyden kokemuksesta. Se ilmenee hyvin monenlaisin tavoin erilaisissa elämäntilanteissa.

Yksinäisyys on hyvin yleistä, Suomessa opa 400 000 ihmistä kärsii siitä ajoittain tai jatkuvasti. Siihen voi kuitenkin vaikuttaa.

Yksinäisyystyö tarjoaa maksuttoman ja luottamuksellisen mahdollisuuden käsitellä yksinäisyyttä itsenäisen työskentelyn ja keskustelutapaamisten avulla. Tavoitteena on oman yksinäisyyden kokemuksen ymmärtäminen tutkimalla ja muuttamalla ajatuksia, jolloin yksinäisyyden kokemus voi lieventyä. Yksinäisyystyö on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin. Huomioithan yhteyttä ottaessasi, että tapaamisaikamme ovat arkisin klo 8–15.

Huom. Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi työskentely tapahtuu toistaiseksi etäyhteyden avulla.

Kaipaatko apua yksinäisyyteen?

Kaipaatko apua yksinäisyyteen?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.