×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Päivätyökeräys

PÄIVÄTYÖKERÄYS YKSINÄISYYTTÄ VASTAAN

Hyvinvointi on tärkeää meille jokaiselle. Joskus kuitenkin joku asia voi heikentää hyvinvointiamme – yllättävän usein se on yksinäisyys. 

Ilman ystävää tai läheistä olo tuntuu kurjalta ja apealta. Yksinäisyys tuottaa valtavasti tuskaa.

HelsinkiMission Nuorten kriisipiste, Senioripysäkki ja tukihenkilöt auttavat nuoria ja senioreja. Osallistumalla päivätyökeräykseen koulunne oppilaat auttavat kanssamme. Tule mukaan!

Työskentely toisten hyväksi tuo iloa, vahvistaa yhteishenkeä ja opettaa samalla myötätunnon taitoja, joista on tutkitustikin hyötyä elämässä. 

Voitte valita tukenne kohteeksi toisen tai molemmat näistä:

SENIORIT

HelsinkiMission Senioripysäkeillä yli 60-vuotiaat pääsevät keskustelemaan mieltä painavista asioista ammattilaisen ohjaamassa ryhmässä. Apu on tehokasta: 77 prosenttia ryhmiin osallistuneista on kokenut tilanteensa parantuneen joko kokonaan tai osittain ryhmän päätyttyä. Senioreille on tarjolla myös tukihenkilön tukea, arjen apua ja erilaisia harrastusryhmiä. 

NUORET

HelsinkiMission Nuorten kriisipiste ja Krisjouren för unga tarjoavat helposti saatavaa keskusteluapua, joka on nuorille maksutonta. Oikeaan aikaan saadun avun ansiosta hyvinvointi lisääntyy yli 60 prosentilla nuorista. Nuori voi saada kauttamme myös tukihenkilön, joka auttaa elämässä eteenpäin.

Rahankeräyslupa
Myöntäjä: Poliisihallitus/Arpajaishallinto Luvan numero: RA/2016/909 Myöntämisajankohta: 21.12.2016. Keräysaika: 1.1.2017 - 31.12.2021