×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Palvelutalo Cecilia

Ceciliasta sanottua

Tärkeintä on turvallisuus

”Muutin Palvelutalo Ceciliaan, kun talo oli juuri valmistunut. Olin silloin 73-vuotias. Otin selvää eri vaihtoehdoista ja päädyin hakemaan tänne Ceciliaan asumisen turvallisuuden takia. Valitsin asunnoista tämän kaksion, joka on lähellä hissiä, jotta pääsen kätevästi ulos. Kun hissi on lähellä, on helppo lähteä alas lukemaan päivän lehti tai tapaamaan ystäviä.
Tärkeintä tässä asumismuodossa on turvallisuus. Olen kaatunut pari kertaa ja silloin olen saanut turvarannekkeella nopeasti apua. Cecilian henkilökunta on myös mukavaa.”

Cecilian asukas

 

Palvelut helposti saatavilla

”Asuin yli 40 vuotta Haagassa. Vuonna 2004 näin ilmoituksen Kirkko & kaupunki -lehdessä Vuosaareen rakenteilla olevasta palvelutalosta ja hakeuduin tänne asumaan. Sairastan reumaa, minkä takia tarvitsen apua arkeen.
Täältä saan kaikki palvelut helposti. Minulla käy hoitaja neljä kertaa päivässä auttelemassa ja lisäksi olen tilannut aamupalan ja lounaan kotiini. Tämä on hyvä paikka asua, ja hoitajat ovat hyvin miellyttäviä. Olen viihtynyt hyvin.
Osallistun yleensä Laula kanssamme -tilaisuuksiin ja kaikkeen muuhunkin toimintaan, mitä täällä järjestetään. Ulkoilua ja ohjelmaa voisi olla enemmänkin, jotta päiviin tulisi vaihtelua, mutta kaiken kaikkiaan olen ollut tyytyväinen”
Cecilian asukas