×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Palvelutalo Cecilia

Käytännölliset asunnot

Palvelutalo Ceciliassa on 128 viihtyisää vuokra-asuntoa. Valtaosa asunnoista on kaksioita, kooltaan 41–43 m2 (2 h + kk + parveke). Lisäksi on jonkin verran isompia asuntoja (46–72,5 m2).

Takuumaksuna peritään kahden kuukauden vuokra. Kelalta voi hakea asumis- ja hoitotukea tulotasosta ja varallisuudesta riippuen.

Avarat yhteiset tilat, viihtyisät juttunurkkaukset, aulat talvipuutarhoineen, ruokaravintola, liikuntatilat ja vehreät pihat ovat luonnollinen jatke omalle kodille.  Ne tarjoavat luontevat puitteet myös yhteiseen tekemiseen ja seurusteluun muiden asukkaiden kanssa.

 

Valoa ja avaruutta

Cecilian asunnot ovat valoisia ja käytännöllisiä. Kaksioissa on olohuone, makuuhuone, avokeittiö, tilava kylpyhuone ja parveke. Keittiö avautuu osittain olohuoneeseen. Olohuoneen ja makuuhuoneen välillä on liukuovista muodostuva seinä, joten asunto mukautuu yksiöksi tai kaksioksi.

Asunnoissa on valmiina ajastimella varustettu liesi ja jääkaappipakastin. Muuten jokainen asukas voi sisustaa ja varustaa kotinsa mieleisekseen.