×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Palvelutalo Cecilia

Palvelutalo vehreässä Vuosaaressa

Palvelutalo Cecilia Vuosaaressa on suunniteltu seniorien tarpeisiin. Se tarjoaa seniorille turvallisen kodin, seuraa ja monipuolista vapaa-ajanohjelmaa saman katon alla. Myös kaikki seniorien tarvitsemat palvelut ovat kätevästi saatavilla.

Turvallisuus, esteettömyys ja yhteisöllisyys ovat talossa näkyvät periaatteet. Cecilia on palvelutalo, jossa kenenkään ei tarvitse jäädä yksin. 

Palvelutalo Cecilia sijaitsee Helsingissä Vuosaaren rauhallisessa ympäristössä, lähellä palveluja ja vehreää luontoa. Vuosaaren metroasemalle ja kauppakeskus Columbukseen on matkaa vain 300 metriä.

Palvelutalossa on 128 vuokra-asuntoa ja mukavat yhteiset tilat sekä lounasravintola. Valtaosa asunnoista on kaksioita (41–43 m2).

Vuokraan (950–1250 €/kk) kuuluu yhteisten tilojen vapaa käyttöoikeus, joita ovat pesutupa, kuntosali, viihtyisät talvipuutarhat, saunavuoro, osallistuminen HelsinkiMission vapaa-ajan toimintaan.

Turvaa ympäri vuorokauden

Palvelutalo Ceciliassa on hoitajan ympärivuorokautinen päivystys: hälytykseen vastaa tuttu henkilökunta, jota on paikalla 24 tuntia vuorokaudessa, joten apua saa nopeasti.  Hoivapalvelut tarjoaa Diakonissalaitoksen Hoiva Oy. Jokaiseen asuntoon kuuluu turvaranneke.

Asunnoissa ja oleskelutiloissa on nykyaikainen turvatekniikka: palovaroittimet ja sprinkler-laitteistot. Sähköliesissä on turvallisuutta lisäävät ajastimet.

Palvelutalon tiloissa on helppo liikkua myös rollaattorin tai pyörätuolin avulla. Tukikahvat ja kaiteet, painonapilla avattavat ovet ja monet muut yksityiskohdat helpottavat jokapäiväistä elämää.

Lisätietoja asukkaaksi hakemisesta:​

cecilia@helsinkimissio.fi

Iina Lindberg
Toimistosihteeri, Cecilian asukasvalinnat
09 2312 0202, 050 435 5189