×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Bändigalleria

Resonaarin 25+1 juhlavuoden kunniaksi julkaisemme bändigallerian, jossa pääsette tutustumaan musiikkiopiston bändeihin ja bonuksena mukana myös Resonaarin kuoro. Alla olevassa galleriassa jokainen bändi on esitelty lyhyesti ja linkistä pääset katsomaan bändin esiintymisen Resonaari soi -konsertissa Savoy-teatterissa vuonna 2019. 

 

1.  Mäntsälä

Mäntsälä bändi on perustettu kolme vuotta sitten. Bändissä on viisi jäsentä ja se soittaa musiikkia iskelmästä rokkiin. Bändi on käynyt mm. Maltalla ja soittanut keikan Maltan entiselle presidentille. Bändin sisällä on tapahtunut paljon hienoa yhteen liimautumista kertoo bändin opettaja Juuso. Ilo ja nauru on iso osa bändin kemiaa. Bändin keikalta ja harjoituksista lähtee aina hymy huulilla.

 

 

2. Ihmeneloset

Ihmeneloset on nimensä mukainen kvartetti. Bändiin kuuluu laulaja-kitaristi, basisti, kosketinsoittaja sekä rumpali. Jokainen jäsen toimii myös laulusolistina. Bändi on harjoitellut nykyisellä kokoonpanolla muutaman vuoden. Ohjelmisto koostuu uusista ja välillä myös hiukan vanhemmista pop-rock-hiteistä.

 

3. Rockhullut

Rockhullut on triobändi, joka on perustettu vuonna 2016. Bändi soittaa klassikkobiisejä, mm. 80- ja 90-lukujen hittejä, niin ulkomaisesta kuin kotimaisesta tuotannosta. Bändiläisiltä tulee paljon uusia kappale-ehdotuksia ja uusimpana biisinä on kokeilussa eräs Nightwishi-yhtyeen kappale.

 

4. Kanuuna

Nykyään kuusihenkinen Kanuuna perustettiin jo kahdeksan vuotta sitten. Yhtyeen laajaan repertuaariin mahtuu niin pop, rock, kuin rapmusiikkiakin. Skaala on mieletön. Bändiin kuuluu tällä hetkellä  kaksi kosketinsoittajaa, rummut, basso, kitara sekä mies- että naislaulajat.

 

 

5. Class Beat

Class Beat on ollut pystyssä jo yli kymmenen vuotta. Kokoonpano on muuttunut vuosien varrella useaan otteeseen, mutta nykyinen kokoonpano on ollut yhdessä jo yli viisi vuotta. Classbeat on yksi eniten keikkailleista bändeistä Resonaarissa. He ovat esiintyneet mm. Finlandia-talossa, Vanhalla Ylioppilastalolla, Savoy-teatterissa ja Kulttuuritalossa. He ovat päässeet säestämään mm. Anna Puuta sekä Matka maailman ympäri -yhtyettä.

 

 

6. Trio Törkeät

Trio Törkeät on erikoinen trio, sillä siinä on viisi jäsentä. Bändi on yksi Resonaarin vanhimmista ja sen jäsenet ovat soittaneet yhtyeessä melkein sen alkuajoista lähtien. Bändin ohjelmisto koostuu paljolti vanhemmista ikivihreistä. He ovat kasanneet ohjelmistoon myös tribute-kokonaisuuksia J. Karjalaisen kappaleista sekä Helsingin eri kaupunginosakappaleista.

 

 

7. Riskiryhmä

Riskiryhmän soittajien keski-ikä on 75 vuotta  Riskiryhmä on rokkibändi, jonka muusikot aloittivat musiikkiopinnot Resonaarissa 12 vuotta sitten.  Aikaisempaa musiikillista osaamista ei juuri kenelläkään ollut. Bänditoiminta ja rokin soittaminen oli heille täysin uutta. Riskiryhmällä on esiintymiskokemusta niin klubeilta, isoilla lavoilta kuin televisiostakin. Groove ja meininki on uskottavaa. Ohjelmisto on koostunut vuosien aikana mm. Uriah Heep, Deep Purple, Cream bändien biiseistä.

 

 

8. Resonaarin kuoro

Kuoro on todella hauska, iloinen porukka sekä samalla Resonaarin suurin kokoonpano. Kaikilla tuntuu olevan paljon tarinaa kerrottavana, niin lauluissa kuin niiden välissäkin. Ohjelmistoon kuuluu pääosin suomenkielisiä kappaleita monesta tyylilajista. On kansanlauluja, pop-hittejä sekä esim. juhlapyhien lauluja. Tuntien aikana tehdään äänenavauksia, rytmiikkaa, lauletaan kappaleita ja tehdään stemmaharjoituksia ja tietysti vaihdetaan kuulumiset:) 

 

 

9. Ihmemiehet

Ihmemiehet on nykyään neljän miehen ja yhden naisen orkesteri, joka ottaa rohkeasti haltuun uutta musiikkia; viime aikoina ohjelmistossa ollut mm. Stigin ja Jukka Pojan kappaleita. Tällä bändillä on lauluvoimaa ja usein sitä onkin hyödynnetty biiseissä yhteislauluosuuksina. Annikan perkussio-osuudet tuovat pisteen Ihmemiesten iin päälle!

 

10. Uusi Hevi

Uusi Hevi aloitti vuonna 2015. Bändin nauttii paljon yhdessä soittamisesta ja on kehittynyt paljon siitä, mistä aloitettiin. Bändi on kasvanut yhdellä uudella jäsenellä. Emil tuo vankkaa tulivoimaa kosketinsoitin osastolle. Bändi on ottanut pitkiä harppauksia eteenpäin ja on tällä hetkellä elämänsä iskussa. Kun aika antaa mahdollisuuden kuullaan keikoilla entistä kovempi Uusi Hevi. Hauskana tietona, että bändin rumpalilla on ainainen unelma soittaa Rammsteinin Du Hast!

 

 

11. Patteri

Patteri on Resonaarin vanhimpia bändejä, joka alun perin kulki nimellä Perjantaibändi. Alkuperäisistä jäsenistä on kuitenkin mukana enää yksi jäsen. Patteri on hyvä esimerkki siitä, miten Resonaarin bändimaailma elää, kun muusikot siirtyvät muualle opiskelemaan tai muuttavat eri kaupunkiin, mutta uusia tulee tilalle. Patteri on soittanut paljon suomirokin ja -popin klassikoita mutta myös paljon uudempaa materiaalia todella monipuolisesti.

 

12. Hurjapäät

Hurjapäät bändi soittaa kappaleita laidasta laitaan, mutta muuttaa ne raskaaksi metalliksi. Yhtye koostuu seitsemästä eri muusikosta. Hurjapäät ovat valloittaneet monta isoa lavaa kuten Savoy teatterin sekä Kultsan legendaariset lauteet. Tässä bändisää nuorista musiikkia opiskelevista pojista on vuosien mittaan kasvanut aikuisia muusikoita.

 

 

13. LSV Experience

Nykykokoonpanoltaan nelihenkinen LSV on perustettu jo noin 12 vuotta sitten.  Bändi koostuu kokeneista muusikoista ja tämä kuuluu myös heidän musiikissaan. Yhtye on esittänyt niin proge, elokuva- kuin pelimusiikkiakin.

 

 

14. Melodica

Melodica on raikas ja iloinen yhtye, joka soittaa suomipopin tuoreimpia helmiä ja katoamattomia hittejä. Bändissä on tällä hetkellä kuusi jäsentä; rummut, synabasso, kaksi keyboardia, laulu ja sello. Toinen keyboardeista soittaa sointuja toisen keskittyessä haastavienkin melodioiden soittamiseen. Välisoittoja ja alkuja kauniisti tulkitseva sello tuo virkistävän lisän yhtyeen soundiin. Bändissä on aina iloinen ja huumorintajuinen tunnelma, vaikka soittajat ovat myös aina valmiita uusiin haasteisiin.

 

15. Tähtien sota

Bändi ovat harjoitelleet yli 10 vuotta. Esiintymisiä on kertynyt paljon mm. Kallio Kukkii festivaaleilla, Espan lavalla, Savoy-teatterissa. Bändiä yhdistää soittamisen ilon lisäksi, yllättävät esiintymisasut ja toive esiintyä stadikalla tai Hartwall-areenassa.

 

 

16. Kaitsu & Syntiset

Bändi on ollut kasassa 5 vuotta. Kokoonpano on elänyt ja sen myötä myös musiikki. Bändin jäsenistä löytyy raskaamman musiikin, räpin ja legendaaristen suomipop-biisien kuluttajia, joten myös treeniohjelmisto on pidetty monipuolisena ja kaikki toimii.

 

 

17. ResoRock Girls

Tämä bändi on ollut yhdessä jo reilun puolen vuosikymmenen ajan. Naiset säveltävät biisinsä itse ja sanoituksissa on reilusti naisenergiaa sekä aitoa ylpeyttä omasta bändistä ja rockasennetta. Bändi on keikkaillut useasti vuosien varrella mm. festivaaleilla sekä Latvian Riiassa.

 

18. Ajos

Bändi on ollut olemassa monia vuosia, mutta niin kuin monilla bändeillä, kokoonpano on hieman muuttunut vuosien varrella. Ajos soittaa paljon laulajakitaristin omia biisejä, jotka bändi sovittaa porukalla yhdessä opettajien kanssa. Lisäksi ohjelmistossa on mm. klassikkomatskua Beatlesista Hectoriin.

 

 

19. TP-Rock

Viisihenkinen TP-Rock on perustettu 2000-luvun alussa ja onkin yksi Resonaarin vanhimmista bändeistä. Sen ominta soundia on suomenkielinen rock, pop ja iskelmä erityisesti menneiltä vuosikymmeniltä. Bändi on oikea Resonaari soi -konserttien veteraani ja keikoilla bändin solistista kuoriutuukin kunnon show-mies, joka ei pelkää ottaa yleisöä haltuun.

 

20. Kantribändi

Tämä bändi aloitti vuonna 2009. Hauska yksityiskohta tästä bändistä on se, että he soittavat kaikkea tanssimusiikista heavy-rockiin. Kaikkea muuta paitsi kantria! :)  Kantribändin jäsenillä riittää hyvää energiaa yhdessä soittamiseen.

 

 

21. Mixeri & Charger Blues Band

Bändi on toiminut yhdessä yli kymmenen vuotta, mutta kokoonpano on hiukan vaihdellut vuosien varrella. Bändin keski-ikä on reilusti yli viisikymmentä vuotta, mutta rokki raikaa edelleen. Bändin ohjelmisto koostuu popista, rockista, iskelmästä sekä kansanmusiikista. Orkesterin instrumentteihin kuuluu mm. huuliharppu sekä haitari.

 

 

22. Morse

Kuudesta Resonaarin muusikosta koostuva Morse-yhtye on perustettu vuonna 2014. Bändin ohjelmistossa ollut on sekä Suomi-rockin klassikoita että nykyhetken kotimaisesta poppia ja rockia. Morse on esiintynyt nyt viisi kertaa Resonaari soi -konsertissa Savoyssa ja lisäksi useassa musiikkikoulun omassa Club Resonaari-matineassa. Yhtyeen viikoittaisissa treeneissä välittyy leppoisa tunnelma ja ilo soittaa hyvää musaa yhdessä.

 

23. Marraskuu

Marraskuu bändi tykkää soittaa suomirock- ja pop-klassikoita 60-luvulta tähän päivään. Yhtye on soittanut mm. Krokotiilirock kappaleen ja kappaleita Antti Tuiskulta. Marraskuun nykyään kuusihenkiseen kokoonpanoon kuuluu laulaja, kosketinsoittaja, rumpali, basisti, kitaristi ja perkussionisti. Bändi nauttii yhdessä soitosta!

 

 

24. Biocemix

Biochemix soittaa tiukalla discomeiningillä laulaja-kosketinsoittaja Mikan omia kappaleita; vuosien varrella otettu haltuun myös sellaisia klassikoita kuin Final Countdown ja Forever Young. Yhtye on vanhentunut erittäin arvokkaasti niin kuin myös bändin nokkamies ja säveltäjä Mika, joka täytti tänä talvena kunnioitettavat viisikymmentä vuotta. Keikkatauko on tehnyt bändille hyvää ja yhtye on saanut keskittyä sävellystyöhön ja harjoitteluun.

 

25. Roxy

Roxy alkoi muotoutua noin viisi vuotta sitten alun perin triona, ja jäseniä tuli vähitellen lisää. Roxy innostuu soittamaan musiikkia laidasta laitaan, Roxyn nuoret jäsenet ehdottavat reippaasti ohjelmistoon niin uusinta Haloo Helsinkiä tai Justin Bieberiä kuin vanhaa ZZ-toppia ja Eaglesia 70-luvulta. Perjantai-iltojen treeneissä on usein iloisen riehakas meininki, vaikka samalla harjoitellaan tosissaan ja ahkerasti. Vuonna 2019 Roxylla ja Mäntsälä-bändillä oli jännittävä yhteinen reissu, kun bändit pääsivät opinto- ja keikkamatkalle Maltalle.

 

 

26. Hemmot

Bändi on perustettu lähes kymmenen vuotta sitten, mutta nykyinen kokoonpano on ollut kasassa viitisen vuotta. Tämän bändin muuntautumiskykyisistä konkareista jokainen on soittanut tunneilla vähintään kahta eri soitinta. Ohjelmiston erikoisuutena on paljon elokuvamusiikkia.

 

27. Uhrilampaat

Uhrilampaat on vuonna 2010 perustettu black metal-bändi. Uhrilampaat aloittivat hard rock-bändinä. Nykyisin Uhrilampaat sekoittavat black-metallin ja nu-metallin, eli ns. ”pomppumetallin” basistilaulaja Tommin kiinnostuttua rap-musiikista. Uhrilampaiden soittoon kuuluu vahvasti improvisaatio sovitettujen raamien sisään.

 

28. The Voice

The Voice bändi on ollut kasassa noin 9 vuotta. Bändin esikuvia ovat Anssi Kela, Juha Tapio, Mikko Kuustonen ja Happoradio. Tämä bändi soittaa kitaravetoista suomirockia energisellä otteella. Bändin yhteisiä unelmia ovat studiossa äänittäminen sekä keikkailu.