×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Hyvän mielen keikka Karjalatalolla

Tervetuloa hyvän mielen keikalle Karjalatalolle Käpylään! HelsinkiMission Musiikkikeskus Resonaarin yhteistyöhankkeet Mix Ensemble ja Universal Orchestra -yhtyeet esiintyvät Karjalatalolla lauantaina 4.12. klo 13–14.30.

Tartu tilaisuuteen ja tule kuuntelemaan yhtyeitä, joissa yhdistyy eri kulttuuritaustoja, musiikkityylejä sekä ennen kaikkea erilaisten oppijoiden mahdollisuus esiintyä tasavertaisina taiteilijoina muiden taiteilijoiden rinnalla.

Mix Ensemble on arabialaisen musiikin inklusiivinen yhtye, joka koostuu Resonaarin, Keski-Helsingin musiikkiopiston ja Kallion musiikkikoulun oppilaista. Mix Ensemblessa syntyy uudenlaisia musiikillisia kohtaamisia ja samalla se tuo esille taiteen perusopetuksen monimuotoisuuden. Yhtyeen taiteellisten johtajien Ali Saadin ja Sanna Salmenkallion duoyhteistyö perustuu arabialaiseen musiikkitraditioon, mikä kuuluu ja näkyy esityksissä. Hanketta tukee Suomen Kulttuurirahasto. 

Universal Orchestra tuo lavalle yhdeksän muusikkoa kolmesta eri maasta. Projektin tavoitteena on luoda mahdollisuuksia vammaismuusikoille sekä luoda että esittää musiikkia.  UO:n muusikoiden käytössä ovat perinteisten bändisoittimien rinnalla esimerkiksi iPadilla ohjattavat digitaaliset soittimet ja sovellukset. Luvassa onkin mielenkiintoinen yhdistelmä erilaisia musiikkityylejä ja äänimaailmoja eri kulttuureista.Tätä Resonaarin, Norjan SKUG Centren ja Drake Music Scotlandin yhteishanketta tukee Nordic Culture Fund.

Konsertin aikana kuulet myös tarkemmin molemmista hankkeista ja niiden taustoista.

Juontaa Anna Laulumaa.

  • Tilaisuus on maksuton.
  • Koronapassi on käytössä, se kysytään Karjalatalon ulko-ovilla kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä.
  • Pyydämme kaikkia 12 vuotta täyttäneitä käyttämään tapahtumassa kasvomaskia, mikäli terveydentila sallii suojaimen käytön.

Tilaisuudesta tehdään myös stream-lähetys, jota voi seurata lauantaina kello 13 alkaen Facebook-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/935015854102112

 

Tervetuloa!

 

Paikka

Karjalatalo, Käpylänkuja 1, 00610 Helsinki

 

Yhteistyökumppanit

 

Mix Ensemble

Kallion musiikkikoulu

Keski-Helsingin Musiikkiopisto

Resonaarin musiikkiopisto

 

Universal Orchestra

Drake Music Scotland, Skotlanti

SKUG-senteret, Kulturskolen Tromsø, Norja

Resonaarin musiikkiopisto