×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

KAIKKI SOITTAA

Liity Kaikki soittaa -verkostoon

Musiikkikeskus Resonaarin ylläpitämä Kaikki soittaa –verkosto on ammattilaisiille suunnattu ilmainen palvelu. Verkosto yhdistää ne, jotka pitävät tärkeänä oppimisen tasa-arvoa sekä musiikin oppimisen ja tekemisen saavutettavuutta ja saatavuutta. Yksittäisten ammattilaisten lisäksi verkostoon ovat tervetulleita myös yhdistykset, koulut, oppilaitokset, toimintakeskukset, palvelutalot ja esimerkiksi asuntolat. 

 

Liity verkostoon

 

Verkoston jäsenille tarjotaan: 

  • tietoa ajankohtaisista tapahtumista, koulutuksista ja materiaaleista, 
  • opetusvideoita ja jatkossa muutakin materiaalia,  
  • uutiskirje muutamia kertoja vuodessa sekä  
  • mahdollisuus verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. 

Kaikki soittaa -verkoston keskiössä ovat kohderyhmät ja oppijat, joiden oppimisessa ja toiminnassa on jokin erityispiirre ja jotka tarvitsevat oppimiseen ja musisointiin yksilöllisiä ratkaisuja.

Tavoitteena on mahdollistaa musiikki kaikille ja löytää keinoja siihen, että kaikki soittaa! 

 

Videoita verkoston käyttöön 

Kokosimme kevään 2020 etäopetuksen tueksi laajan videokirjaston. Videot on tehty Resonaarin musiikkikoulun opetusta ja oppilaita varten, mutta uskomme että videoista on hyötyä ja iloa myös muille. 

Lähetämme verkoston jäsenille linkkejä näihin opetusvideoihin. Saat käyttää videoita omassa työssäsi.  Lyhyiden videotehtävien avulla oppilaat voivat musisoida ja soittaa kotona itsenäisesti tai esimerkiksi yhdessä vanhempien kanssa. Videoista saa myös vinkkejä ja ideoita omaan opetustyöhön.

Huomaathan, ettei videoita ole tehty kaupalliseen tarkoitukseen eikä niitä saa laittaa julkiseen jakoon (nettisivuilla, somessa jne). Voit jakaa omat videolinkkejä harkintasi mukaan omille oppilaillesi ja asiakkaillesi, mutta painotathan kaikille ettei linkkejä saa jakaa eteenpäin. 

 

Resonaarin asiantuntijapalvelu

Lue lisää

 

© Resonaari – HelsinkiMissio. Sivu on päivitetty 6.4.2020