×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Resonaarin asiantuntijapalvelu

Resonaari palvelee asiantuntijoita

Resonaarin asiantuntijakeskus palvelee erityisryhmien musiikkikasvattajia ja -opettajia sekä kaikkia muitakin, jotka käyttävät musiikkia työssään erityisryhmien parissa.

Asiantuntijakeskuksemme on mukana useissa erityismusiikkikasvatuksen, kulttuurisen sosiaalityön ja musiikkiterapian kehittämis- ja tutkimushankkeissa. Tuotamme ja jaamme uutta tietoa ja osaamistamme kaikille erityismusiikkikasvatuksesta kiinnostuneille.

Verkostossa on voimaa

Olemme myös luoneet alan moniammatillisen yhteistyöverkoston. Kaikki soittaa -verkostoomme kuuluu yli 300 henkilöä monista ammattiryhmistä Suomesta ja ulkomailta. Mukana on opettajia, musiikkikasvattajia ja -terapeutteja, tutkijoita sekä hoitoalan ammattilaisia.

Pidämme yhteyttä alan ammattilaisten välillä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Tarjoamme alan tietoutta, koulutusta, ja konsultaatiota verkoston jäsenille. Verkoston asiantuntijat osallistuvat musiikkitoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

Lisätietoja antaa:

Markku Kaikkonen
Resonaarin johtaja / Director
+358 400 766 712

 

Erityismusiikkikasvatuksen asiantuntijakeskuksen palvelut

Konsultoimme ja esittelemme toimintaamme

Pohditko miten musiikkitoimintaa voisi käynnistää tai kehittää? Oletko epävarma, miten kohdata oppijoiden erilaisuus? Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai tule käymään paikan päällä niin mielellämme pohdimme musiikkitoiminnan kysymyksiä kanssasi. Halutessasi voit myös tulla seuraamaan Resonaarin toimintaa.

Koulutamme

Resonaari tarjoaa koulutusta asiantuntijaluennoista aina pitkäkestoisiin koulutuksiin asti. Voimme räätälöidä koulutuksen keston aiheen ja kohderyhmän juuri sinulle sopivaksi. Teemme mielellämme yhteistyötä myös muiden organisaatioiden ja koulutusta järjestävien tahojen kanssa. Kerro toiveesi ja kysy lisää.

Yhteistyöideat ovat tervetulleita

Onko sinulla hyvä idea tai musiikkitoiminnan sovellus tai malli, jota haluaisit testata ja kehittää? Ota yhteyttä niin pohditaan voisiko Resonaari olla yhteistyössä ideasi toteuttamisessa ja vaikka uuden yhteisprojektin käynnistämisessä. Mielellämme myös ideoimme ja autamme alkuun.

Ota yhteyttä Markku Kaikkoseen tai jätä meille viesti sivun lopussa olevalla lomakkeella!

 

Tutustu toimintaamme

Resonaarin asiantuntijapalvelu on ainutlaatuista

Resonaarin innovaatiot

Resonaarin projektit

 

Ajankohtaista Resonaarin asiantuntijakeskuksessa 2018-2019

  • Kuule minä sävellän -projekti - Resonaarin erilaiset oppijat säveltäjinä.
  • Yhteistyö Miitti-hankkeen kanssa - Musiikkitoimintaa maahanmuuttajille
  • Yhteistyö RockHubs Oy:n kanssa - Ylisukupolvinen musiikkikasvatus
  • Katveesta kentälle -hanke 2017-2020. Resonaarin hallinnoima, Helsingin kaupungin rahoittama taiteen perusopetuksen kehittämishanke.
  • Yhteistyö DuvTeaternin kanssa - Resonaarigroup teatterimuusikkoina
  • Yhteistyö Teatteri Ilmi Ö:n kanssa - Resonaarigroup teatterimuusikkoina Minun Helsinkini on... -näytelmässä
  • Yhteistyö Espoon musiikkiopiston kanssa - ensimmäinen yhteiskonsertti Tapiola-salissa maaliskuussa 2018
  • Resonaari soi -konsertit  - Resonaarin omaa tapahtumatuotantoa. Kahdessa konsertissa esiintyy yhteensä noin 130 Resonaarin musiikkikoulun muusikkoa.