×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Resonaarin konserttitoiminta

Resonaarin konserttitoiminta

Resonaarin konserttitoimintaan on vakiintunut vuosien varrella useita eri muotoja. Pyrimme paitsi tarjoamaan kaikille musiikkiopiston oppilaille esiintymismahdollisuuksia, myös edistämään muusikkouden tasa-arvoa nostamalla erilaiset oppijat näkyville ja arvostetuiksi muusikoiksi muiden rinnalle.

 

Oppilasesityksiä kuullaan soittajaisissa

Musiikkiopiston lukukausien päätteksi, joulu- ja toukokuussa, järjestämme soittajais-iltoja joissa musiikkiopiston oppilaat pääsevät esiintymään vanhemmille ja kanssaopiskelijoille. Soittajaisesiintyminen antaa lukukauden opiskelulle selkeän tavoitteen ja oppilaat pääsevät jakamaan osaamistaan muille.  Soittajaisia järjestetään lukukauden päätteeksi neljänä iltana. Soittajaisiin on vapaa pääsy.

 

Bändit esiintyvät Club Resonaareissa

Musiikkiopiston oppilasmäärän ja bändien määrän moninkertaistuttua soittajaisista irrotettiin omiksi illoikseen bändi-illat, Club Resonaarit. Musiikkiopistossa treenaa noin 20-30 bändiä joten oma klubi tuli tarpeeseen. Klubilla esiintyy yleensä 3 bändiä. Klubeja järjestetään lukuvuoden aikana 2-5. Club Resonaareihin on vapaa pääsy.

 

Valoilmiö –konsertissa tunnelmoidaan Kulosaaren kirkossa

Perinteikäs Valoilmiö-konsertti järjestetään vuosittain, helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina tunnelmallisessa Kulosaaren kirkossa. Musiikkiohjelmasta vastaavat Resonaarigroup, Resonaarin kuoro ja muut Resonaarin musiikkiopiston oppilaat. Valoilmiö –konserttiin on vapaa pääsy.

 

Resonaari soi –konsertit kruunaavat kevään

Ainutlaatuiset konsertit Savoy-teatterissa, Helsingissä ovat kevään odotetuin tapahtuma.  Resonaari soi –konserteissa esiintyvät vuosittain lähes kaikki Resonaarin musiikkikoulun bändit. Vierailijoiksi kutsutaan Suomen eturivin artisteja, mukana ovat olleet mm. Paula Koivuniemi, Maija Vilkkumaa, Samuli Edelmann ja Samuli Putro. Resonaari soi –konsertit ovat Resonaarin musiikkikoulun omaa tuotantoa.

Resonaari soi -konsertti 2022

Resonaari soi -konsertit 2019

 

Resonaarin juhlavuosi 25+1

Vuonna 2020 Musiikkikeskus Resonaari täytti 25 vuotta. Taphtumat siirtyivät seruaavalle vuodelle ja muuttivat hieman muotoaankin matkan varrella, mutta pääsimme silti juhlimaan konserttien ja muiden tapahtumen myötä Resonaaarin pitkää taivalta. Juhlavuottamme tuki Suomen Kulttuurirahasto.

Lue lisää Resonaari 25+1 tapahtumista.

Tutustu musiikiopiston bändeihin.

 

Resonaarin oma kesäfestari

Ensimmäinen Resonaari Fest –tapahtuma järjestettiin heinäkuussa 2018. Koko perheen festaripäivä on osa Helsingin kaupungin tukemaa Alppipuiston kesä –tapahtumasarjaa. Linnanmäen kupeessa, Alppipuistossa esiintyivät heinäkuussa 2018 mm. Resonaarigroup ja musiikkiopiston oppilaita, MC Koo, Kalle Salonen duo ja Pelle Miljoona United.

Resonaari Fest 2019 tarjoili musiikkia sekä Resonaarin muusikoilta (Resonaarigroup, The Voice sekä muita musiikkiopiston oppilaita) että Kukunori ry:n Mental Beauty Recordsin artisteilta (Punk Parents, Organ Free, Dj Rudillo ja Emjoy Reggae Band). Lisäksi helteisenä kesäsunnuntaina yleisöä viihdyttivät tyylikkäillä kesäkeikoillaan Antti Autio yhtyeineen sekä Samae Koskisen Korvalääke.

Vuonna 2021 Resonaari oli mukana Kohtaus ry:n järjestämässä Good Stuff Sunday -tapahtumassa omalla, Resonaarigroup -yhtyeen isännöimällä lavalla.

Resonaari Fest 2019

Resonaari Fest 2018

 

Kaipaatko esiintyjää tapahtumaasi?

Resonaarissa toimiva erilaisten oppijoiden ammattiyhtye Resonaarigroup sekä Resonaarin musiikkiopiston bändit ja oppilaat ovat innokkaita esiintyjiä. Muusikoitamme esiintyy erilaisilla kokooonpanoilla vuosittain niin yksityistilaisuuksissa kuin suurissa festivaali- ja konferenssitapahtumissa. Resonaarigroupiin voit tutustua täällä. Jos kaipaat esiintyjää tapahtumaasi, ota yhteyttä! Email: resonaari@resonaari.fi

 

© Resonaari – HelsinkiMissio. Sivu on päivitetty 14.04.2022.