×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Resonaari Fest

Su 08.07. Klo 13.00 - 21.00

Alppipuisto, Viipurinkatu, 00510 Helsinki (Linnanmäen huvipuiston vieressä)

Tervetuloa viettämään koko perheen kesäistä puistojuhlaa Resonaarin kanssa! 

Resonaari Fest on tietysti täynnä musiikkia; Alppipuiston päälavalla ja Huvimajalla festarikävijöitä viihdyttävät Resonaarin omien muusikoiden lisäksi upeat vierailevat artistit. Monipuolinen musiikkikattaus viihdyttää ja tanssittaa kaiken ikäisiä kävijöitä vauvasta vaariin!

Tule omien eväiden kanssa piknikille tai maistele makuja paikallisten yrittäjen ruokakojuista. Ota ystävät ja sukulaiset mukaan nauttimaan kesäisestä Helsingistä, Resonaari Festiin kannattaa tulla kauempaakin! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

OHJELMA: Resonaari Fest soi Alpparissa koko sunnuntaipäivän noin klo 13-21. Tapahtuman tarkempi aikataulu ja esiintyjät julkaistaan myöhemmin, pysy siis kuulolla!

SAAPUMINEN: Alppipuistoon on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä. Paikallisliikenteen aikataulut löydät osoitteesta www.reittiopas.fi, hae määränpääksi ”Alppipuisto”.

YHTEISTYÖSSÄ: Helsingin kaupunki, HelsinkiMissio