×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Resonaari soi 2020

Päivitys 5.6.2020

Resonaari soi -konsertit siirtyvät toukokuulle 2021

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi tänä vuonna toukokuulta syyskuulle siirtyneet Resonaari soi -konsertit perutaan. 

Konsertit ovat meille suuri ponnistus ja haluamme olla järjestelyissä sekä valmistautumisessa huolellisia. Syksyn opetusjärjestelyihin liittyy vielä paljon epävarmuutta, haluamme varmistaa että muusikoillammekin on reilusti aikaa valmistautua konserttiesityksiinsä. Olemme päättäneet järjestää seuraavat Resonaari soi -konsertit siis vasta vuoden päästä perinteisellä ajankohdallaan, toukokuussa 2021.

Konserttipäivät

  • Sunnuntai 13.9.2020 - peruttu
  • Maanantai 14.9.2020 - peruttu

Tiedotamme toukokuun 2021 konserteista vasta ensi keväänä kun tarkemmat yksityiskohdat ovat selvillä.

 

Jos olet ostanut lipun Resonaari soi -konserttiin tänä vuonna, voit:

  1. palauttaa lippusi 30.9.2020 mennessä, saat lipun hinnan takaisin TAI
  2. säilyttää lippusi ja vaihtaa sen uudelle konserttipäivälle keväällä 2021, kun lipunmyynti toukokuun 2021 konsertteihin avautuu. 

 

Ohje: lipun palautus Lippupisteelle 30.9.2020 mennessä

Rahanpalautusta voi hakea tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

 

Toinen vaihtoehto on palauttaa liput postitse yhteystietojen ja tilinumeron kera osoitteeseen

Lippupiste Oy / ”Resonaari soi 2020” palautus Kalevantie 2 (B-talo) 33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipun hinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja. Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä. Luottokortilla verkkokaupassa tehdyt ostokset palautetaan oletusarvoisesti suoraan samalle kortille.

 

Ohje: Lipun vaihto

Säilytä lippusi! 

Lipun vaihtaminen tapahtuu vasta keväällä 2021, kun uusien konserttien lipunmyynti avautuu. Voit silloin vaihtaa lippusi kummalle konserttipäivälle tahansa. Ole keväällä 2021 yhteydessä suoraan Savoy-teatteriin tai Lippupisteeseen. Lipun vaihtamisella ei ole takarajaa. Muistutamme vanhojen lippujen vaihdosta keväällä, kun tiedotamme uusista konserteista.

Pahoittelemme lippujen palautuksista ja vaihdoista teille aiheutunutta vaivaa.

Juhlitaan yhdessä Savoyssa toukokuussa 2021!