×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Resonaarigroup – ammattiorkesteri

Resonaarigroup on kuuden erityisryhmiä edustavan ammattimuusikon orkesteri, joka pistää tanssijalkoihin vipinää tai viihdyttää taustabändinä. Ohjelmisto ulottuu tanssimusiikista suomipoppiin ja rokkiin. Resonaarigroup on julkaissut kaksi CD:tä, joilla solistit esittävät mm. Topi Sorsakosken, Kari Tapion ja Yö-yhtyeen musiikkia.

Resonaarigroup on mukana luomassa muusikkouden demokratiaa ja nostamassa erilaisia oppijoita tasa-arvoisiksi taiteilijoiksi muiden taiteilijoiden rinnalle. Yhtye on perustettu vuonna 2009 Resonaarin musiikkikoulussa.

Yhtye on esiintynyt monenlaisissa tilaisuuksissa ja ympäristöissä. Vuosi 2015 käynnistyi Resonaarin 20-vuotisjuhlavuoden avauskeikalla Pressan yökerhossa. Tuolloin yhdessä Riskiryhmä-yhtyeen kanssa Resonaarigroup veti yökerhon täyteen yleisöä.

Kun haluat erityisen upean bändin vaikkapa syntymäpäiväjuhlaan, häihin tai yritystilaisuuteen, pyydä tarjoustamme.

Keikkatiedustelut:

Kaarlo Uusitalo
Resonaarin johtaja / Director
+358 40 501 1371

Resonaarigroupin CD:t

Tammikuussa 2015 julkaistiin kaksi CD-levyä. Jaakko & Resonaarigroup -levyllä on Topi Sorsakosken tunnelmallisia kappaleita. Marlo Paumo & Resonaarigroup -levyllä soivat esim. Kirkan ja Kari Tapion tunnetuksi tekemät kappaleet. Lue levyjen esittelyt ja tilaa omasi Helsinkimission verkkokaupasta.