×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Sankarihommia - EMOn ja Resonaarin yhteiskonsertti

Ke 07.03. Klo 18.30 - 20.00

Tapiolasali/Espoon Kulttuurikeskus, Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo.

 

Sankarihommia - EMOn ja Resonaarin yhteiskonsertti

PAIKKA: Tapiolasali / Espoon Kulttuurikeskus,  Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo.

AIKA: 18:30-20:00. Ei väliaikaa.

KENELLE: Konsertti sopii kaikenikäisille. Luvassa monipuolinen musiikkielämys jossa soivat sekä lastenlaulut että iskelmän ja rokin klassikot.

LIPUT: vapaa pääsy

 

ESIINTYJISTÄ

Konsertti on ensimmäinen Espoon musiikkiopiston ja Resonaarin yhteistuotanto. Tule kokemaan upea konsertti!

Espoon musiikkiopiston Kameleontti-ilmaisukuorot tunnetaan värikkäistä ja iloisista esiintymisistään. Eri musiikkilajien myötä nautitaan rohkeasta ilmaisusta improvisaation, kehorytmien ja liikkeen keinoin. Kameleonttikuorot koostuvat kolmesta eri-ikäisten ryhmästä, jotka esiintyvät erikseen ja yhdessä. Kuoroja johtaa Veera Voima.

Eeva Lusenius on laulaja, joka tulkitsee ja improvisoi monipuolisesti erilaisia musiikkityylejä. Hän on Resonaarin musiikkikoulun oppilas ja laulaa musiikkikoulun Class Beat –bändissä. Eeva keikkailee välillä esimerkiksi Resonaarigroupin kanssa. Eevan yksi koskettavimmista esityksistä oli Mestaripiirros-duetto Anna Puun kanssa Savoy-teatterissa pari vuotta sitten. Eevan ammattitaito ja vähäeleinen esiintyminen ihastuttavat.

Resonaarigroup – kehitysvammaisten ja erilaisten oppijoiden ammattiyhtye on kansainvälisestikin ainutlaatuinen ryhmä, joka on mullistamassa ja uudistamassa suomalaista kulttuurikenttää tuomalla kehitysvammaiset ja erilaiset oppijat tasa-arvoisina muusikkoina muiden artistien rinnalle. Resonaarigroup keikkailee ja konsertoi aktiivisesti, nyt ensimmäistä kertaa yhdessä EMON muusikoiden kanssa. Yhtyeen ohjelmisto on laaja, aina lastenlauluista raskaampaan rock-musiikkiin. 

Riskiryhmä on mummojen rokkibändi. Krokotiili Rock, Proud Mary, Black Magic Woman, Hetki lyö; bändin ohjelmistoon on valittu kappaleita ajalta, jolloin riskiryhmäläiset olivat nuoria. Senioreiden rokkibändi on ennakkoluuloton kokeilu, joka on imaissut soittajat peruuttamattomasti mukaansa. Vuosien varrella keikkoja on ollut Skotlannissa asti. Bändin naiset aloittivat muusikon uransa seitsemänkymppisinä ja todistavat ettei iällä ole väliä, senioritkin rokkaavat!

Resonaarigroup ja Riskiryhmä harjoittelevat Musiikin erityispalvelukeskus Resonaarissa, Helsingin Kulosaaressa. Yhtyeiden toiminnasta vastaavat Resonaarin johtajat Markku Kaikkonen ja Kaarlo Uusitalo. 

 

JÄRJESTÄJÄT

Resonaarin 300 erityisoppilaan musiikkikoulu on vireä ja värikäs. Musiikinopetuksessa korostuu yksilöllisyys ja yhdessä tekeminen, koulussa harjoittelee jo noin 30 erilaisten oppijoiden bändiä. Resonaarissa kaikki soittaa!

www.resonaari.fi

Espoon musiikkopisto EMO on Espoon suurin ja vanhin taideoppilaitos, joka antaa taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista monipuolista ja laadukasta opetusta. Espoon musiikkiopistossa EMOssa 2400 oppilasta ja 107 opettajaa musisoivat 1500 oppituntia viikossa ja 400 konserttia vuodessa. Vauvoista sinfonikkoihin, kanteleesta big bandiin - EMO saa Espoon soimaan!

www.emo.fi