×
Käytämme evästeitä (cookies) parantaaksemme sivujemme toimivuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Lisätietoja ›

Ota askel kohti onnellisempaa arkea

Kaipaako parisuhteesi uutta kipinää? Painaako jokin asia mieltäsi parisuhteessasi? Haluaisitko pohtia omia rajoja, tarpeita tai haluttomuutta, naiseutta tai mieheyttä?

HelsinkiMissio tarjoaa yli 60-vuotiaille ammattilaisen ohjaamia parisuhderyhmiä, naisten kasvuryhmiä ja yksilötapaamisia (1−5 kertaa). Ryhmien ja yksilötapaamisten tavoitteena on henkisen hyvinvoinnin lisääminen.

Ryhmät on tarkoitettu naisille, miehille ja pariskunnille, jotka toivovat tukea ja uusia oivalluksia elämäänsä. Ryhmiin tullaan haastattelujen kautta.

Yksilötapaamiset ovat terapeuttisia elementtejä sisältäviä keskustelutapaamisia. Niissä on mahdollisuus saada lyhytkestoista (1−5 kertaa) ammatillista tukea oman elämäntilanteen pohtimiseen ja uusien näkökulmien löytymiseen. Lisäksi on mahdollisuus varata aika seksuaaliterapeutille.

Ryhmät  ja yksilötapaamiset järjestetään HelsinkiMission tiloissa osoitteessa Albertinkatu 33.Palvelut ovat osallistujille maksuttomia ja ehdottoman luottamuksellisia. Ryhmiin tullaan haastattelujen kautta.

Ajanvaraus puh. 045 341 0506 (parhaiten ma ja ke−pe klo 8.30−9.30 tai jätä soittopyyntö) tai lähetä sähköpostia: senioripysakki@helsinkimissio.fi

Parisuhdepysäkki on suljettuna ajalla 30.6-4.8.2017