×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Virkistysryhmät - mukavaa yhdessäoloa

Seura tekee hyvää meille jokaiselle. HelsinkiMission ohjatut virkistysryhmät senioreille toimivat ympäri pääkaupunkiseutua. Niissä esimerkiksi voimistellaan, venytellään tai pelataan lautapelejä, pohditaan maailman menoa ja keskustellaan. Tärkeintä on yhdessäolo ja mukava tunnelma.

Tule mukaan mieleiseesi ryhmään nauttimaan yhdessäolosta ja mukavasta toiminnasta! Luvassa on hyvää seuraa ja mieltä kohottavaa tunnelmaa.

 

Minä eläkkeellä -ryhmä

Tule pohtimaan yhdessä muiden ikätoverien kanssa uuteen elämänvaiheeseen liittyviä unelmia, arjen haasteita ja iloja. Jos olet jäänyt vuoden sisällä eläkkeelle, olet sopiva tähän ryhmään. Mukaasi tarvitset avoimen mielen ja uteliaisuutta uusiin näkökulmiin. Saat vertaistukiryhmän ja ohjaajan tuen pohdinnoillesi. Mietit ja suunnittelet omaa elämääsi. Olet valmis jakamaan ajatuksia muiden ryhmäläisten kanssa luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Tavoitteena on löytää hyvinvointia, iloa ja voimaa omaan elämään. Kukin luo itse tavoitteet itselleen. Yhdessä mietitään ja sparrataan keinoja, joilla päästä arjessa eteenpäin kunkin omien unelmien suunnassa. Yhdessä keskustelu tuo syvempää ymmärrystä ja oivalluksia elämän haasteisiin ja luo myös iloa sellaisenaan. 

Ryhmään mahtuu enintään 12 osallistujaa. Ryhmän ohjaajana toimii sosionomi ja työnohjaaja Anneli Manninen-Landin. Ryhmä kokoontuu HelsinkiMission tiloissa Albertinkadulla viitenä tiistaina klo 13–14.30: 22.3., 5.4., 19.4., 3.5. ja 17.5.2022. Toivomme mukaan tulevien voivan osallistua kaikkiin kokoontumisiin.

Kokoontumiset:
klo 13–14.40 tiistaisin 22.3., 5.4., 19.4., 3.5. ja 17.5
Albertinkatu 33, Helsinki 

Ilmoittautumiset: 
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Hanna Bussman 
hanna.bussman@helsinkimissio.fi 
044 785 9609

Ilmoittaudu viimeistään 18.3.2022!

 

Lisätietoja:

Hanna Bussman
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, tiimivastaava, volontärkoordinator; Seniorikahvila, ryhmät
09 2312 0233, 044 7859609