×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Yhteisöllinen keskusteluryhmä senioreille

Yksinäisyys sekä moni muu aihe saattavat koskettaa tai mietityttää yli 60-vuotiaana eri tavoin kuin aiemmin elämässä. Tule ammattilaisen ohjaamaan yhteisöryhmään keskustelemaan ajatuksistasi ja tunteistasi etäyhteyksin. 

Keskustelu muiden kanssa voi helpottaa yksinäisyyden tunnetta ja antaa uusia näkökulmia sekä tukea arkeen. Yhteisöryhmässä käsiteltäviä teemoja ovat mm. yhteisö, yksinäisyys, kohtaaminen, vertaisuus, vahvuudet, myötätunto, Minä riitän sekä roolit: minä, me ja muut.

Ryhmä tapaa kahdeksan kertaa 19.10.2020 alkaen maanantaisin klo 10.00–11.30. Kohtaamme toisemme videoyhteyden kautta, Teams-sovelluksen välityksellä.

Osallistumiseen tarvitset:

  1. tietokoneen, tabletin tai puhelimen, jossa on kamera ja internetyhteys
  2. Teams-sovelluksen, jonka voit ladata Microsoftin verkkosivuilta
  3. toimivan sähköpostiosoitteen, johon lähetämme linkin ryhmään liittymiseksi

Jos sinulla ei ole tietokonetta, voit saada tablettitietokoneen lainaan ryhmän ajaksi HelsinkiMissiolta. Tätä varten saat tukea vapaaehtoistyön keikka-avun digiosaajalta, joka tuo tablettitietokoneen kotiisi ja opastaa laitteen käytössä.

Ryhmään mahtuu kahdeksan osallistujaa. Ryhmänohjaaja ottaa ilmoittautumiset vastaan ja keskustelee etukäteen jokaisen osallistujan kanssa mahdollisesta digiavun tarpeesta.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen viimeistään 5.10.2020:

ryhmänohjaaja Ona Robson
puh. 045 8704678
etunimi.sukunimi@helsinkimissio.fi

Tervetuloa mukaan!