×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Keskusteluapua elämän solmukohtiin

Onko sinulla huolia, jotka painavat mieltä ja valvottavat yöllä? Kaipaisitko lisää voimia ja elämäniloa? Tunnetko itsesi yksinäiseksi tai ahdistuneeksi?

Senioripysäkki tarjoaa yli 65-vuotiaille ammattilaisen ohjaamia keskusteluryhmiä. Tarjoamme myös henkilökohtaista keskusteluapua sekä yksinäisyystyötä. Toiminnan tavoitteena on tukea elämänhallintaa ja mielen hyvinvointia sekä lievittää yksinäisyyttä. Toimintaan voivat hakeutua myös yli 60-vuotiaat, jotka ovat joko eläkkeellä tai työttöminä.

 
Hae mukaan Senioripysäkille

 
Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse, senioripysakki@helsinkimissio.fi, tai puhelimitse, 09 2312 0260. Yhteydenottopuhelin toimii takaisinsoittopalveluna. Voit jättää meille soittopyynnön ja me soitamme sinulle takaisin.

Kaikkiin Senioripysäkin ryhmiin tullaan haastattelun kautta. Ryhmät kokoontuvat 15 kertaa, 1,5 tunnin ajan kerran viikossa. Ryhmään osallistuu ammattilaisen lisäksi 5–8 henkilöä. Tällä hetkellä ryhmiä toteutetaan kasvokkain sekä etäyhteyksin.

Senioripysäkiltä on mahdollista saada kahdenkeskistä keskusteluapua 1–5 kertaa sovitusti ammattiauttajan kanssa. Tällä hetkellä kahdenkeskinen keskusteluapu tapahtuu myös vastaanotolla Albertinkadulla sekä etävastaanotolla. 

Ota rohkeasti yhteyttä. Puhuminen ammattilaisen kanssa voi selkeyttää elämäntilannettasi ja helpottaa oloa. Osallistumalla ammattilaisen ohjaamaan vertaisryhmään saat uutta näkökulmaa pulmallisiksi kokemiisi asioihin.

Vi erbjuder diskussionsgrupper också på svenska >
 

Senioripysäkki-ryhmien ohjaajat HelsinkiMissiossa

Satu Pajanne-Alanko
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja,
tiimivastaava, psykoterapeutti
satu.pajanne-alanko(at)helsinkimissio.fi
p. 045 341 0509

Sari Korhonen
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, kouluttaja,
psykoterapeutti
sari.korhonen(at)helsinkimissio.fi
p. 045 875 7872

Ona Robson
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, jatko-ohjaaja,
yhteisötyönohjaaja ja coach
ona.robson(at)helsinkimissio.fi
p. 045 870 4678

Tamara Bergkvist
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja
Seniorhållplats gruppledare
toimintaterapeutti
tamara.bergkvist(at)helsinkimissio.fi
p. 045 881 9743

Emma Lunabba
Seniorhållplats gruppledare
emma lunabba(at)helsinkimissio.fi
p.044 712 9372

 

 

”Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni, kun olen voinut puhua vaikeasta elämästäni jollekin. Tuntuu siltä, että minut hyväksytään tässä ryhmässä sellaisena kuin olen.”
Mirjami, 68, Senioripysäkki-ryhmäläinen

Soita ja kysy lisää

09-23120 260
tai sähköpostitse
senioripysakki@helsinkimissio.fi

 

 

 

Hae apua ajoissa