×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Haluatko keskustella elämäsi solmukohdista Senioripysäkin ryhmissä?

Onko sinulla huolia, jotka painavat mieltä ja valvottavat yöllä? Kaipaisitko lisää voimia ja elämäniloa? Tunnetko itsesi yksinäiseksi tai ahdistuneeksi?

Senioripysäkki tarjoaa yli 60-vuotiaille ammattilaisen ohjaamia keskusteluryhmiä. Ryhmien tavoitteena on tukea elämänhallintaa ja mielen hyvinvointia sekä lievittää yksinäisyyttä.

Senioripysäkki-yhteydenottopuhelin palvelee numerossa 09 2312 0260. Voit soittaa meille ma ja pe klo 9–11 tai jättää soittopyynnön ja me soitamme sinulle takaisin. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse, senioripysakki@helsinkimissio.fi.

Kaikkiin Senioripysäkin ryhmiin tullaan haastattelun kautta. Toistaiseksi Senioripysäkin toiminta tapahtuu etänä, joko puhelimessa tai Teamsin välityksellä videotapaamisina. Kun koronatilanne muuttuu lievemmäksi, pyrimme pitämään ryhmät Albertinkadulla huolehtien riittävistä turvaväleistä ja hyvää käsihygieniaa noudattaen. Lisäksi Helsinkimissio tarjoaa jokaiselle ryhmään osallistujalle hengityssuojaimen.

On myös mahdollista saada  kahdenkeskistä keskusteluapua 1–5 kertaa sovitusti ammattiauttajan kanssa. Tällä hetkellä myös kahdenkeskinen keskusteluapu tapahtuu  etävastaanotolla.

Ota rohkeasti yhteyttä. Puhuminen ammattilaisen kanssa voi selkeyttää elämäntilannettasi ja helpottaa oloa. Osallistumalla ammattilaisen ohjaamaan vertaisryhmään saat uutta näkökulmaa pulmallisiksi kokemiisi asioihin.

 

Senioripysäkki-ryhmien ohjaajat HelsinkiMissiossa:

Satu Pajanne-Alanko
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja,
tiimivastaava, psykoterapeutti
satu.pajanne-alanko(at)helsinkimissio.fi
p. 045 341 0509

Sari Eskelin
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, kouluttaja,
psykoterapeutti
sari.eskelin(at)helsinkimissio.fi
p. 045 875 7872

Tarja Sorvari
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja,
psykoterapeutti
tarja.sorvari(at)helsinkimissio.fi
045 341 0596

Ona Robson
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, jatko-ohjaaja,
yhteisötyönohjaaja ja coach
ona.robson(at)helsinkimissio.fi
p. 045 870 4678

Tiina Widman
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja,
Yksinäisyystyön asiantuntija
tiina.widman(at)helsinkimissio.fi
p.044 9013513

 

”Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni, kun olen voinut puhua vaikeasta elämästäni jollekin. Tuntuu siltä, että minut hyväksytään tässä ryhmässä sellaisena kuin olen.”
Mirjami, 68, Senioripysäkki-ryhmäläinen

Soita ja kysy lisää

09-23120 260
tai sähköpostitse
senioripysakki@helsinkimissio.fi

 

 

 

Hae apua ajoissa