×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Keskusteluapua elämän solmukohtiin

Onko sinulla huolia, jotka painavat mieltä ja valvottavat yöllä? Kaipaisitko lisää voimia ja elämäniloa? Tunnetko itsesi yksinäiseksi tai ahdistuneeksi?

Senioripysäkki tarjoaa yli 60-vuotiaille ammattilaisen ohjaamia keskusteluryhmiä. Tarjoamme myös henkilökohtaista keskusteluapua, yksinäisyystyötä sekä keskusteluapua pariskunnille. Toiminnan tavoitteena on tukea elämänhallintaa ja mielen hyvinvointia sekä lievittää yksinäisyyttä.

 
Hae mukaan Senioripysäkille

 
Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse, senioripysakki@helsinkimissio.fi, tai puhelimitse, 09 2312 0260 (palvelemme maanantaisin ja perjantaisin klo 9–11, muina aikoina voit jättää soittopyynnön). Senioripysäkki on kesätauolla 5.7.–3.8.2021.

Kaikkiin Senioripysäkin ryhmiin tullaan haastattelun kautta. Toistaiseksi Senioripysäkin toiminta tapahtuu etänä, joko puhelimessa tai Teamsin välityksellä videotapaamisina. Kun koronatilanne muuttuu lievemmäksi, pyrimme pitämään ryhmät Albertinkadulla huolehtien riittävistä turvaväleistä ja hyvää käsihygieniaa noudattaen.

Senioripysäkiltä on mahdollista saada kahdenkeskistä keskusteluapua 1–5 kertaa sovitusti ammattiauttajan kanssa. Tällä hetkellä kahdenkeskinen keskusteluapu tapahtuu etävastaanotolla. 

Senioripysäkille voi hakeutua myös pariskuntana pohtimaan parisuhteeseen liittyviä asioita.

Ota rohkeasti yhteyttä. Puhuminen ammattilaisen kanssa voi selkeyttää elämäntilannettasi ja helpottaa oloa. Osallistumalla ammattilaisen ohjaamaan vertaisryhmään saat uutta näkökulmaa pulmallisiksi kokemiisi asioihin.

 

Senioripysäkki-ryhmien ohjaajat HelsinkiMissiossa:

Satu Pajanne-Alanko
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja,
tiimivastaava, psykoterapeutti
satu.pajanne-alanko(at)helsinkimissio.fi
p. 045 341 0509

Sari Eskelin
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, kouluttaja,
psykoterapeutti
sari.eskelin(at)helsinkimissio.fi
p. 045 875 7872

Tarja Sorvari
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja,
psykoterapeutti
tarja.sorvari(at)helsinkimissio.fi
045 341 0596

Ona Robson
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, jatko-ohjaaja,
yhteisötyönohjaaja ja coach
ona.robson(at)helsinkimissio.fi
p. 045 870 4678

Tamara Bergkvist
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja
tamara.bergkvist(at)helsinkimissio.fi
p. 045 881 9743

Tiina Widman
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja,
Yksinäisyystyön asiantuntija
tiina.widman(at)helsinkimissio.fi
p.044 9013513

 

”Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni, kun olen voinut puhua vaikeasta elämästäni jollekin. Tuntuu siltä, että minut hyväksytään tässä ryhmässä sellaisena kuin olen.”
Mirjami, 68, Senioripysäkki-ryhmäläinen

Soita ja kysy lisää

09-23120 260
tai sähköpostitse
senioripysakki@helsinkimissio.fi

 

 

 

Hae apua ajoissa