×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Apuraha Suomen Kulttuurirahastolta

Suomen kulttuurirahasto on myöntänyt Resonaarille Taidetta hoitolaitoksiin –apurahan vuodelle 2018.

SKR myönsi taiteelliseen työskentelyyn kaikista apurahoista 35 %. Taidetta hoitolaitoksiin -apurahaa haki 238 hakijaa. Myöntöjä oli yhteensä 31 yhteissummaltaan 412 500 euroa (430 000 euroa). Resonaarin apuraha on 22 000€.

Resonaarin projektissa toteutetaan osallistavia musiikkitapahtumia hoitolaitoksissa ja vastaavissa erityisryhmille suunnatuissa keskuksissa tai toimintayksiköissä vuoden 2018 aikana. Kaikki soittaa! –musiikkitapahtumien vetäjinä ovat Resonaarigroupin kehitysvammaiset muusikot.

Tapahtumien kautta tavoitetaan esimerkiksi seuraavia kohderyhmiä: seniorit, erityisryhmiin kuuluvat henkilöt, kotisairaanhoidon asiakkaat sekä lastensuojelun ja vapaaehtoistyön asiakkaat ja toimijat.

Kaikki soittaa –musiikkitapahtumat mahdollistavat musiikin tuoman iloon kuuntelun ja omatoimisen musisoinnin kautta. Kaikki soittaa –musiikkitapahtumat myös  rohkaisevat ja ohjaavat musiikin ja musiikkitoiminnan aktiivisempaan käyttöön yksiköissä, joihin vierailut kohdistuvat.

 

Lisätietoa SKR:n apurahoista

SKR:n myöntämät apurahat