×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Auta HelsinkiMissiota ostamalla kotiisi pala Silja Linen laivaa hyväntekeväisyyshuutokaupasta 9.2.

Tallink Silja järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan Silja Serenadelta ja Silja Symphonylta uudistusten myötä poistetuista esineistä ja huonekaluista. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan HelsinkiMissiolle.

Huutokaupattavana on niin tuoleja, pöytiä, valaisimia, peilejä, kylttejä kuin erilaisia taulujakin. Muutamista tuotteista on mahdollista tehdä ennakkohuutoja. Huutaa voi esim. legendaarisia simpukkalamppuja, Atlantis-yökerhon valokylttejä, pubista poistettuja tauluja tai vaikkapa Bon Vivant -ravintolan valokirjaimia. Jokaiselle tavaransaajalle annetaan "Silja Serenade/Silja Symphony -aitoustodistus".

Huutokaupan juontaa turkulainen liikemies, kiinteistövälittäjä ja kunnallispoliitikko Jethro Rostedt. Mukana tapahtumassa on myös Silja Linen oma maskotti Harri Hylje.

Aika

Huutokauppa järjestetään lauantaina 9.2.2019 klo 13 alkaen. Myynnissä olevia tuotteita on mahdollista päästä katsomaan jo klo 12 alkaen. Tilaisuus päättyy kun tuotteet on myyty tai viimeistään klo 15.

Paikka

Huutokauppa järjestetään meren äärellä Makasiiniterminaalissa osoitteessa Eteläranta 7, Helsinki. Silja Linen laivat liikennöivät viereisestä Olympiaterminaalista.  Tilassa on WC:t, mutta ei muita palveluita. Makasiiniterminaalin edessä on maksullinen, lyhytaikainen pysäköintimahdollisuus. Pysäköintitilaa on rajallisesti, joten suosittelemme käyttämään julkista liikennettä.

Tutustu huutokauppaan ja myytäviin tuotteisiin tarkemmin >