×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Auta nuoria osallistumalla Sijoita ystävyyteen -keräykseen

Alkuvuonna 2018 eläkkeelle jäänyt HelsinkiMission toiminnanjohtaja Olli Valtonen kutsuu kaikki auttamaan nuoria eteenpäin elämän karikoissa. Valtonen on perustanut Sijoita ystävyyteen -keräyksen, jonka tuotot ohjataan HelsinkiMission Nuorten kriisipisteelle. Kriisipiste tarjoaa nuorille maksutonta keskusteluapua kriisityöntekijän kanssa.

Osallistu Sijoita ystävyyteen -keräykseen tästä. Voit jakaa tietoa keräyksestä myös tuttavillesi sosiaalisessa mediassa ja sähköpostitse.

Vuonna 2017 Nuorten kriisipiste tarjosi matalan kynnyksen keskusteluapua yli 800 nuorelle. Tänä vuonna se ei välttämättä yllä samaan resurssipulan vuoksi. Lahjoituksia tarvitaan nyt kipeästi, jotta nuoret saavat tarvitsemaansa apua jatkossakin.

– Sydämeni on sykkinyt HelsinkiMission työlle lähes kaksikymmentä vuotta. Kipeästi tiedän, että HelsinkiMissiota tarvitaan nyt vielä enemmän kuin silloin kun aloitin. Siksi perustin tämän keräyksen, Olli Valtonen toteaa.

Tervetuloa läksiäisjuhlaan

Eläkkeelle jäännin kunniaksi Olli Valtonen kutsuu kaikki myös tervetulleeksi läksiäisjuhlaansa Helsingin tuomiokirkkoon 17.4.2018 klo 18. Luvassa on musiikkipitoista ohjelmaa ja lyhyt vesper. Lisätietoa läksiäisjuhlasta voi lukea Facebookista.

Juhlassa kerätään kolehti HelsinkiMission Sijoita ystävyyteen -keräykselle.