×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Helsinki City Running Day 18.5. antaa juoksijoille ja kannustusjoukoille tilaisuuden tukea Nuorten kriisipistettä

Helsinki City Running Day mahdollistaa yksityishenkilöille ja yrityksille uudenlaisen tavan osallistua hyväntekemiseen. Juoksun yhteyteen osallistuja tai osallistujaporukka voi perustaa oman keräyksen ja kutsua ystäväpiirinsä lahjoittamaan keräykseen.

Nuorten kriisipisteen hyväksi voi perustaa keräyksen – tai tukea jo perustettua keräystä – nettisivullamme oma.helsinkimissio.fi

Nuorten kriisipisteen tiimi on jo perustanut oman keräyksen. Jos juokseminen ei ole sinun juttusi, mutta haluat auttaa nuoria, niin tervetuloa osallistumaan Kriisipisteen keräykseen vaikka heti.

Robert Nilsson HelsinkiMission varainhankinnasta sanoo, että keräystuotot tulevat suureen tarpeeseen, koska Kriisipisteen asiakasmäärä kasvaa jatkuvasti.

– Yhä useampi nuori ohjautuu Kriisipisteelle, sillä julkinen terveydenhuolto ei pysty auttamaan heitä kyllin tehokkaasti. Etenkin nuorten aikuisten on lähes mahdotonta saada matalan kynnyksen keskusteluapua muualta kuin meiltä, Nilsson kertoo.

Varainhankinta onkin entistäkin tärkeämmässä roolissa Kriisipisteen toiminnan mahdollistajana.

– Tarvitsemme kipeästi varoja, jotta voisimme auttaa yhä useampaa nuorta. Keräyksen perustamalla tai jo perustettua keräystä tukemalla jokainen voi vaikuttaa nuorten tilanteeseen. Jokainen keräyssumma on tärkeä. Esimerkiksi 300 eurolla viisi nuorta – ja 1800 eurolla 30 nuorta – saa keskustelutapaamisen kriisityön ammattilaisemme kanssa.

Kerätyt varat ohjataan Nuorten kriisipisteen toimintaan ja sitä kautta keskusteluapua tarvitsevien nuorten auttamiseen. Yleisimmät syyt Kriisipisteelle hakeutumiseen ovat ahdistus, masennus ja parisuhdeongelmat.

Helsinki City Running Day tarjoaa seuraavat vaihtoehdot: maraton, puolimaraton, 4-hengen tiimein juostava maratonviesti ja 5 kilometrin mittainen katujuoksu.

Suomen Urheiluliitto on tuonut fyysisen suorituksen ja hyväntekeväisyyden yhdistävän konseptin Suomeen. Juoksun ja hyväntekeväisyyden yhdistäminen on suosittua muun muassa Lontoon, Melbournen ja New Yorkin maratontapahtumissa.

Lisätietoa Helsinki City Running Dayn juoksutapahtumista ja ilmoittautumiset: helsinkirunningevents.fi

Keräyksen perustaminen ja keräysten tukeminen: oma.helsinkimissio.fi