×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

HelsinkiMissio ja DNA yhteistyöhön digitaalisen syrjäytymisen ehkäisemiseksi

HelsinkiMissio on sopinut uudesta merkittävästä yhteistyökumppanuudesta DNA:n kanssa. Haluamme yhdessä ehkäistä ikäihmisten digitaalista syrjäytymistä.

Digitalisaatio on yhtä aikaa haaste ja mahdollisuus. Lukuisille ikäihmisille se on kuitenkin vielä haaste, joka uhkaa pahimmassa tapauksessa jättää yhteiskunnan ulkopuolelle. DNA tukee HelsinkiMissiota rahallisesti senioreiden yksinäisyyden vastaisessa työssä. Yhdessä DNA:n kanssa haluamme ehkäistä ikäihmisten digitaalista syrjäytymistä tarjoamalla henkilökohtaista digiapua heille, jotka kokevat tarvitsevansa parempia digivalmiuksia. 

HelsinkiMissio jatkaa yhteistyötä myös pitkäaikaisten kumppaniensa OP Helsingin, Fennian ja Sokotelin kanssa. Yhteistyö kumppaneiden kanssa mahdollistaa pitkäjänteisen työn syrjäytymisen ehkäisemiseksi nuorten, senioreiden, lapsiperheiden ja erityisryhmien parissa.

DNA:n tiedotteeseen >