×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

HelsinkiMissio ja Radisson Blu Royal Hotel tarjosivat joululounasta yksinäisille senioreille

Radisson Blu Royal Hotel kutsui 200 helsinkiläistä senioria nauttimaan joulutunnelmasta ja joulun perinteisistä suosikkiherkuista maanantaina 18. joulukuuta. Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä HelsinkiMission kanssa.

- On hienoa tehdä yhteistyötä Royal Hotelin kanssa juuri joulun aikaan, joka on monelle yksinäiselle vuoden raskainta aikaa. Joulumieli ja välittämisen tunne kuuluvat kaikille, ja on hienoa saada kutsua senioreja nauttimaan yhdessäolosta ja jouluateriasta juhlavissa puitteissa, sanoo HelsinkiMission viestintäpäällikkö Kristiina Backberg.

- Haluamme levittää hyvän tahdon ja läheisistä välittämisen sanomaa juuri joulunaikaan, jolloin moni kokee yksinäisyyttä. Toivomme, että mahdollisimman monella on mahdollisuus päästä nauttimaan toisten seurasta sekä joulun mauista ja tuoksuista, sanoo Radisson Blu Royal Hotelin vt. hotellinjohtaja Jussi Haataja.  

HelsinkiMissio tekee aktiivista työtä seniorien hyväksi ja tarjoaa monenlaisia palveluja ammattilaisten ja koulutettujen vapaaehtoisten voimin, jotka vähentävät yksinäisyyttä. Esimerkiksi ammattiauttajien ohjaamat Senioripysäkki-keskusteluryhmät helpottavat seniorien elämää ympäri maata jo noin 30 paikkakunnalla.