×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

HelsinkiMissiolta uusi #Myötätuntouutisia-verkkolehti

Aiemmin neljästi vuodessa ilmestynyt HelsinkiMissio-lehti on uudistunut #Myötätuntouutisia-verkkolehdeksi. Lehteä voi lukea vapaasti osoitteessa helsinkimissio.fi/myotatuntouutisia

#Myötätuntouutisia-verkkolehti sisältää järjestön toimialaan liittyviä juttuja: apua saaneiden ja auttajien tarinoita, asiantuntijoiden haastatteluja, yksinäisyyteen ja sen vähentämiseen liittyviä artikkeleita.

 – Haluamme saada uusia lukijoita ja toiminnallemme tunnettuutta. Aikaisempaa laajempi lukijakunta tuo myös entistä useamman kaupunkilaisen apumme piiriin, vapaaehtoisiksi ja toivottavasti myös toimintamme tukijoiksi. HelsinkiMission toiminnanjohtaja Olli Valtonen kertoo.

#Myötätuntouutisia julkaistaan neljästi vuodessa, mutta juttuja jaetaan HelsinkiMission sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä säännöllisesti.

Tänään on julkaistu myös HelsinkiMission vuosikertomus "Emme jättäneet ihmistä yksin" vuodelta 2016.  Se on luettavissa täältä: Vuosikertomus 2016.