×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Inkeri Ruuska HelsinkiMission palvelutoiminnan johtajaksi

HelsinkiMission palvelutoiminnan johtajana ja johtoryhmän jäsenenä on aloittanut 1.8.2017 tekniikan tohtori, oikeustieteen kandidaatti Inkeri Ruuska. Hän johtaa HelsinkiMission keskustelu- ja kriisiapua ja vapaaehtoistoimintaa.

Inkeri Ruuska on työskennellyt aiemmin muun muassa Aalto-yliopistossa vastaten strategisen suunnittelun ja johtamisen tuesta sekä tutkimusprojektin johtajana. Inkeri Ruuska on toiminut myös johtamiskonsulttina ja pankinjohtajana. Hän on väitellyt tohtoriksi työpsykologiasta ja johtamisesta. HelsinkiMissiossa hän siirtää monipuolisen osaamisensa akateemisesta ja yritysmaailmasta hyväntekemiseen.

– Uskon, että rajoja ylittämällä tapahtuu uutta ja oppimista.

Ruuskan mukaan sosiaali- ja terveyspalveluiden murroksessa on yhä tärkeämpää, että HelsinkiMissio tekee toimivaa yhteistyötä yritysten kanssa ja saa yrityksiltä rahoitusta toiminnan toteuttamiseksi.

– Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden toteuttaa yhteiskuntavastuuta. Se on myös väylä kohdentaa tehokkaasti varoja lapsiperheiden, nuorten ja senioreiden hyvinvoinnin tukemiseen, Ruuska toteaa.

Lue Inkeri Ruuskan haastattelu HelsinkiMission #Myötätuntouutisia-verkkolehdestä.