×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Joulun tähdet 2017 –Kynttiläkonsertissa mm. Katri Helena, Pepe Willberg ja Egotrippi

HelsinkiMission Joulun tähdet Kynttiläkonsertti nähdään televisiossa Neloskanavalla kolmesti: perjantaina 22.12. klo 20, lauantaina 23.12. klo 16 ja jouluaattona klo 14.35.

Konsertti on hyväntekeväisyyskonsertti yksinäisten auttamiseksi. Se on taltioitu Mikael Agricolan kirkossa Helsingissä 12.12.2017.

Tunnelmallisessa kirkkomiljöössä tähtiartistit tulkitsevat tuttuja sekä harvemmin kuultuja joululauluja. Esiintyjinä Katri Helena, Laura Voutilainen, Pepe Willberg, Laura Närhi, Egotrippi, Ellinoora ja Leri Leskinen orkestereineen.

Kaikki artistit ovat mukana ilman palkkiota antaen tukensa HelsinkiMission työlle.

Televisiokatsojilla on myös mahdollisuus osallistua yksinäisten auttamiseen lahjoittamalla, soittamalla tai tekstiviestin lähettämällä. Katsoja voi lahjoittaa kymmenen euroa sottamalla numeroon 0600 0 2810 (10,01+pvm) tai tekstaamalla YKSIN10 numeroon 16499.

Konsertin tuotto käytetään yksinäisten vanhusten, nuorten ja lapsiperheiden tukemiseen. Varoja tarvitaan ammattiauttajien palkkaamiseen sekä vapaaehtoisten auttajien rekrytointiin ja kouluttamiseen.