×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Joulun tähdet -kynttiläkonsertissa muun muassa Kaija Koo, Rajaton, Waltteri Torikka

HelsinkiMission Joulun tähdet -kynttiläkonsertti 2018 nähdään televisiossa Nelosella lauantaina 22.12. klo 20 ja uusintana sunnuntaina 23.12. klo 16.30 ja tiistaina 25.12. klo 15.30.

Konsertti on hyväntekeväisyyskonsertti yksinäisten auttamiseksi. Se on taltioitu Mikael Agricolan kirkossa Helsingissä 11.12.2018.

Konserttia tähdittävät Suomen eturivin artistit. Kapellimestari Leri Leskisen johtaman orkesterin solisteina nähdään Kaija Koo, Waltteri Torikka, Tuure Kilpeläinen, Janna ja Anne Mattila. Estradille nousevat myös lauluyhtye Rajaton ja Happoradio.  Konsertin juontaa Jaana Pelkonen. Kaikki esiintyjät ovat mukana ilman palkkiota antaen tukensa HelsinkiMission työlle.

Televisiokatsojilla on mahdollisuus osallistua yksinäisten auttamiseen lahjoittamalla.

Lahjoituksen voi tehdä tekstiviestillä tai soittamalla ruudussa näkyvään numeroon. Lahjoittaa voi myös HelsinkiMission verkkosivuilla.

Katsoja voi lahjoittaa kymmenen euroa lähettämällä viestin YKSIN10 numeroon 16499 tai soittamalla numeroon 0600 0 2810 (10,01+pvm).

Konsertin tuotto käytetään yksinäisten vanhusten, nuorten ja lapsiperheiden tukemiseen. Varoja tarvitaan ammattiauttajien palkkaamiseen Nuorten kriisipisteelle ja Senioripysäkeille sekä vapaaehtoisten auttajien rekrytointiin ja kouluttamiseen.