×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Tervetuloa Minun kirjani -iltapäivään 29. tammikuuta

Tule  kuulemaan, mikä kirja koskettaa Eva-Riitta Siitosta ja muita tuttuja kirjojen ystäviä!  Minun kirjani -iltapäivät jatkuvat keskustakirjasto Oodin Maijansalissa.

HelsinkiMission järjestämissä Minun kirjani -iltapäivissä kuullaan kiinnostavia esiintyjiä, jotka kertovat itselleen merkityksellisestä kirjasta. Tilaisuudet ovat keskiviikkoisin klo 14–15 keskustakirjasto Oodin Maijansalissa.

Esityksen jälkeen yleisö voi esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Tilaisuuden päätteeksi  on mahdollista viettää aikaa toisten seurassa ja vaihtaa ajatuksia kuulemastaan. Ilmoittautumista ei tarvita, vapaa pääsy.  Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

29.1. ylipormestari Eva-Riitta Siitonen

Kevätkauden 2020 aloittaa Eva-Riitta Siitonen. Hän puhuu Johanna Venhon kirjoittamasta teoksesta Ensimmäinen nainen – Sylvin tarina Kekkosen rinnalla, joka oli Finlandia-ehdokas 2019.

26.2. suurlähettiläs René Nyberg

René Nyberg esittelee kirjansa Patriarkkoja ja oligarkkeja.

Pitkän diplomaattiuran tehneen Venäjän-tuntijan esseekirja kertoo Suomen ja Venäjän lähihistoriasta, mutta valaisee myös Neuvostoliiton todellisuutta. Nyberg luotaa nyky-Venäjää mielenkiintoisesti Putinin kahden kanssapelaajan – ortodoksisten kirkonmiesten ja oligarkkien – kautta.

25.3. emerituspiispa Eero Huovinen

Eero Huovinen tutustuttaa yleisön uutuuskirjaansa Äitiä ikävä. Kauniissa ja ravisuttavassa muistelmateoksessaan Huovinen sukeltaa omaa lapsuuteensa ja varhain kuolleen äitinsä muistoon.

29.4. Elisabeth Rehn (Min bok -eftermiddagen)

Tilaisuus on ruotsinkielinen, mutta Rehnille voi esittää kysymyksiä suomeksi.

Julkaistu 14.1.2020