×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Musiikkikoulun syystiedote 2015

Musiikin erityispalvelukeskus Resonaari juhlii tänä vuonna 20. juhlavuottaan. Resonaari perustettiin vuonna 1995 ja musiikkikoulu neljä vuotta myöhemmin,1999. Juhlimme koko vuoden: tammikuussa käynnistimme juhlavuoden Pressan yökerhossa ja toukokuussa kaksi Resonaari Soi -konserttia Savoy-teatterissa kruunasivat kevätlukukauden. Marraskuussa päätämme juhlavuoden Pressan yökerhossa, siitä lisätietoa alla!

Musiikkikoulun syyslukukausi on alkanut innostavasti. Olemme saavuttaneet merkittävän rajapyykin: Resonaarin musiikkikoulussa opiskelee jo yli 250 oppilasta. Uusia oppilaita olemme tänä syksynä saaneet yli 40!

Pressan Syyskirppis 30.9.2015 klo 17

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen baarikirppis Pressassa keskiviikkona 30.9. klo 17 alkaen! Kirppiksen lomassa voi nauttia paitsi virvokkeista myös livemusasta. HelsinkiMissio on Sokotel Oy:n virallinen hyväntekeväisyyskohde ja kirppiksen pöytäpaikkamaksu 20€ ohjataan suoraan Resonaarin tukemiseen. Livemusiikista vastaa Resonaarin musiikkikoulun oppilas, The Voice -bändin laulaja Eero Sivula. Kirppis on K18-tapahtuma, lisätietoja löydät Pressan nettisivuilta osoitteesta http://www.pressa.fi/fi/baarikirppis.html.

Tule juhlimaan Pressaan 7.11.2015!

Kutsumme kaikki oppilaamme ja heidän tukijoukkonsa juhlimaan Resonaarin 20-vuotisjuhlavuoden päätöstä Sokos Hotel Presidentin yökerhoon ja auditorioon lauantaina 7.11. 2015 klo 12-16.

Luvassa musiikintäyteiset juhlat! Esityksiä ja yhteislaulua Resonaarin suosituimpien hittibiisien merkeissä. Juhlisssa on mainio tilaisuus tavata muita resonaarilaisia ja tutustua Resonaarin toimintaan. Pääset myös itse tutustumaan kuvionuotteihin ja kokeilemaan bändisoittimia. Saat pian oman kutsusi sähköpostitse tai kirjeenä! Nähdään Pressassa!

Tulevia tärkeitä päiviä ja tapahtumia

  • Pressakirppis 30.9.2015. Kirppis-illan pöytävuokrilla tuetaan Resonaarin toimintaa.
  • Syysloma on viikolla 42 eli 12.-18.10.2015.
  • Juhlavuoden päätös Pressassa 7.11.2015. Tervetuloa musiikintäyteisiin juhliin! Saat kutsusi pian!
  • Club Resonaarit  20.11. ja 4.12.2015. Club Resonaarit ovat koko lukukaudelle jakautuva oppilaskonserttien sarja. Jokaisella Clubilla esiintyy kolme oppilasbändiä. Tapahtuma on maksuton ja kaikki ovat tervetulleita!
  • Joulusoittajaiset päättävät syyskauden viikolla 51. Luvassa on oppilasesityksiä, iloista yhdessäoloa, glögiä ja pipareita. Tarkemmat päivät, kellonajat ja se miten jakaudumme eri ryhmiin eri illoiksi, ilmoitetaan joulukuun puolella. Soittajaisten jälkeen jäämme joululomalle.
  • Kevätlukukausi käynnistyy maanantaina 11.1.2016.
  • Valoilmiö-konsertti on sunnuntaina 7.2.2016 Kulosaaren kirkossa. Konsertissa esiintyvät Resonaarin oppilaat yhdessä vierailevan artistin kanssa. Vapaa pääsy. Ohjelma 5€.

Opiskeluun liittyvää tärkeää tietoa

Erityisesti uusille oppilaillemme ja muillekin hyvänä kertauksena: kannattaa lukea tämän kirjeen liitteenä oleva oppilaan opas, josta löytyy tärkeää tietoa mm. poissaolokäytänteistä, kuvaamisesta ja kuulon suojaamisesta.

Musiikkikoulun lukukausimaksu on 320 € ja mahdollinen sivuainemaksu 100 €/lukukausi. Syyslukukaudella on 16 opetuskertaa. Syyslukukauden laskut postitetaan syys-lokakuun vaihteessa. Jos haluat maksaa osamaksulla, ota yhteyttä niin sovitaan maksusuunnitelmasta. Kati Näsälä, kati.nasala@resonaari.fi, 040-7088674.

Ilmoittakaa mahdollisista poissaoloista suoraan opettajalle. Poissaolokäytännöistä voit lukea lisää oppilaan oppaasta. Ilmoittakaa opettajalle myös jos oppilas lopettaa musiikkiharrastuksen Resonaarissa. Kirjeen liitteenä ovat myös opettajien yhteystiedot.

Moni oppilaamme kulkee ennakkoon tilatulla taksilla. Jos käy niin, ettei taksi jostain syystä saavukaan eikä oppilas ehdi tunnille, oppilas voi hakea taksilta korvausta menetetystä oppitunnista. Opettajalta saa kirjallisen todistuksen korvauksen hakua varten. Korvaus on 20€, eli menetetyn opetuskerran hinta.

Resonaarin henkilökunta

Päätoimisina opettajina jatkavat Petri Sämpi, Juuso Torpakko ja Sanni Verkasalo. Neljäntenä päätoimisena on aloittanut Lassi Salin. Lassi on toiminut aikaisemmin Resonaarin tuntiopettajana.

Sivutoimisia tuntiopettajia ovat tänä syksynä Sofia Harjanne, Sami Koppinen, Atte Kurri, Kari Linna, Mirka Metsäranta, Kati Näsälä, Kalle Pajamaa, Sanna Ryökkynen, Tatjana Silnitskaja, Lauri Uusitalo, Olavi Uusitalo ja Heikki Tani. Viivi Palkamo on äitiyslomalla.

Tiimiimme kuuluvat myös Resonaarigroupin ammattimuusikot, päätoimisina Marlo Paumo ja Jaakko Lahtinen sekä osa-aikaisena Tomi Lehtimaa. Henkilöstöassistenttimme on Heli Miettinen. Oppilasrekisteriä, tiedotusta ja laskutusasioita hoitaa Kati Näsälä. Johdossa ovat Markku Kaikkonen ja Kaarlo Uusitalo. Syksyn aikana talossa on myös harjoittelijoita.

Pidä yhteystiedot ajan tasalla

Muista myös tarvittaessa päivittää omat yhteystietosi. Jotta oppilasrekisteri pysyy ajan tasalla ja kaikki varmasti saavat tiedotteita Resonaarista, on tärkeää, että mahdolliset yhteystietojen muutokset tulevat tietoomme: muutokset voi tehdä milloin tahansa nettisivuillamme musiikkikoulun hakulomakkeella tai ilmoittaa Kati Näsälälle, kati.nasala@resonaari.fi, 040-7088674

Notifications in English?

If you wish to receive Resonaari Music School's notifications in English, please do not hesitate to contact me. Our website is currently undergoing reconstruction and updates. Therefore, unfortunately all information is not yet available in English on our website. Kati Näsälä, kati.nasala@resonaari.fi, 040-7088674

Syysterveisin Resonaarin väki!