×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Nimityksiä HelsinkiMissiossa

Kevätkaudella uusissa tehtävissään ovat aloittaneet Hanna Paakkolanvaara, Hanna Kari ja Heidi Rouhiainen.

Hanna Kari on nimitetty 28.1. vapaaehtoistoiminnan päälliköksi. Hän työskenteli aiemmin terveyspalvelujen päällikkönä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä. Tehtävään kuului myös säätiön esimiestyön ohjausta sekä terveyspalveluiden suunnittelua ja kehittämistä johdon kanssa. Hanna on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri ja terveydenhoitaja.

Heidi Rouhiainen on nimitetty keskustelu- ja kriisiavun päälliköksi 1.4. Hän on työskennellyt vuodesta 2004 HelsinkiMission Nuorten kriisipisteellä kriisityöntekijänä ja myöhemmin tiimivastaavana. Koulutukseltaan Heidi on musiikkiterapeutti FM ja sosionomi AMK. Lisäksi hän on palautetietoisen hoidon (FIT) asiantuntija ja sertifioitu kouluttaja.

Hanna Paakkolanvaara aloitti talous- ja hallintojohtajana 3.6. Hän siirtyi HelsinkiMissioon valtiovarainministeriöstä, jossa hän on toiminut neuvottelevana virkamiehenä valtionhallinnon kehittämistehtävissä. Hanna on myös toiminut HelsinkiMissiossa nuoren aikuisen tukihenkilönä vuodesta 2017 alkaen. Koulutukseltaan Hanna on valtiotieteiden maisteri.