×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Resonaari soi -konsertit 13. ja 14.5. klo 19 Savoy-teatterissa

Jo viidettätoista kertaa järjestettävät Resonaari soi -konsertit ovat osa Resonaarin musiikkikoulun demokraattisen musiikinopetuksen periaatetta. Näissä konserteissa kehitysvammaiset ja muihin erityisryhmiin kuuluvat oppijat nousevat esiin muusikkoina ja taiteilijoina.

Kahdessa Resonaari soi -konsertissa esiintyy yhteensä 140 Resonaarin musiikkikoulun erilaista oppijaa yhdessä yllätysartistien kanssa. Esimerkiksi Samuli Edelmann, Maarit Hurmerinta ja Anna Puu ovat esiintyneet konserteissa. Konserteissa on eri esiintyjät.

Bändissä soittamisella on Resonaarin opetuksessa keskeinen rooli. Yhdessä soittaminen on hauskaa ja se kehittää oppilaiden sosiaalisia taitoja ehkäisten samalla yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Soittotaito nostaa itsetuntoa ja rikastuttaa elämää merkittävällä tavalla.

Resonaarigroup on erilaisten muusikkojen ammattiyhtye

Musiikista voi tulla myös ammatti erityisryhmiin kuuluville. Tästä on osoituksena Resonaarissa 2009 perustettu Resonaarigroup, jossa soittaa kuusi erityisryhmiin kuuluvaa ammattimuusikkoa. Resonaarigroup esiintyy molemmissa kevätkonserteissa.

Liput 28 €/14 €. Ryhmäalennus 20 % (min. 8 henkilöä).

Savoy-teatterin lipunmyynti www.savoyteatteri.fi

Lippupiste www.lippu.fi

http://www.resonaari.fi, konsertista twiitataan #resonaarisoi