×
Käytämme evästeitä (cookies) parantaaksemme sivujemme toimivuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Lisätietoja ›

Taitoluistelu kohtaa HelsinkiMission vapaaehtoiset

Veikkaus kutsui HelsinkiMission, Suomen Mielenterveysseuran sekä Leijonaemot mukaan taitoluistelun MM-kilpailuihin kertomaan hyvistä teoista. Järjestöt ovat tapahtumassa Hartwall Arenalla kertomassa eri mahdollisuuksista olla mukana vapaaehtoistoiminnassa.

Vapaaehtoisten merkitys on korvaamaton niin urheilutapahtumille kuin meidän jokaisen hyvinvoinnille joka päivä. Joka kolmas suomalainen on mukana vapaaehtoistoiminnassa.

–Vapaaehtoiset ovat elintärkeitä toiminnallemme – ilman heitä HelsinkiMissiota ei olisi olemassa. He osallistuvat auttamiseen monin eri tavoin: läsnäoloa ja tukea tarjoavina mentoreina ja tukihenkilöinä, keikka-apuna arjen askareissa ja seniorien auttavaan puhelimeen vastaamalla. Yhteistyö Veikkauksen ja Taitoluisteluliiton kanssa mahdollistaa meille hienon tavan kiittää ja tarjota virkistystä vapaaehtoisillemme, sanoo HelsinkiMission viestintäpäällikkö Kristiina Backberg.

Suomen Taitoluisteluliitto isännöi 29.3.-2.4.  järjestettäviä taitoluistelun MM-kilpailuja. Opetus- ja kulttuuriministeriö tuki Suomen Taitoluisteluliittoa viime vuonna 360 000 eurolla. Tämä tuki maksetaan Veikkauksen pelien tuotoista. Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurat järjestävät luistelun ammattimaista opetusta ja taitoluistelun valmennusta ympäri Suomen. Seurojen toimintaa pyöritetään satojen vapaaehtoisten avulla, joita ilman ei myöskään järjestetä tulevia taitoluistelun MM-kilpailuja.

Veikkaus ja järjestöt kiittävät toiminnassa mukana olevia vapaaehtoisia tarjoamalla lumoavia elämyksiä kisakatsomossa MM-kilpailujen aikana.