×
Käytämme evästeitä (cookies) parantaaksemme sivujemme toimivuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Lisätietoja ›

Tervetuloa Laula kanssamme -kesäkonserttiin 29.5.

Kaikille avoin ja maksuton HelsinkiMission järjestämä kesäkonsertti tarjoaa monipuolisia musiikkielämyksiä sekä tilaisuuden yhteislauluun maanantaina 29.5. klo 18 Temppeliaukion kirkossa.

– Tässä konsertissa ei tarvitse vain kuunnella. Jokainen saa laulaa tuttuja, rakkaita lauluja, jotka herättävät muistoja ja virittävät mielen kesätunnelmaan, kuvailee HelsinkiMission musiikkivastaava Inna Vintturi, joka on suunnitellut konsertin.

Suvivirsi ja monet muut kesäiset suosikit kaikuvat Temppeliaukion kirkossa koko yleisön laulamana nyt jo viidettä kertaa järjestettävässä konsertissa. Idea konserttiin saatiin HelsinkiMission viikoittain järjestämistä Laula kanssamme -yhteislaulutilaisuuksista. Ne ovat keränneet jo vuosien ajan viikottain sadat seniorit laulamaan yhdessä.

– Laula kanssamme -kesäkonsertissa ei kuitenkaan ole ikärajaa, vaan jokainen musiikin ja laulun ystävä on tervetullut nauttimaan yhteislaulun hyvää tekevistä vaikutuksista. Tätä konserttia ei kannata jättää väliin, Inna Vintturi vinkkaa.

Illan pääesiintyjinä Peripherials ja Papas no Mamas

Papas no Mamas on tuttu esiintyjä aiemmista kesäkonserteista. Tänä vuonna Papat keskittyvät serenadeihin. Rakkaus laulamiseen ja rento tyyli esiintyä luovat oman leimansa pappojen lauluun, Inna Vintturi kehuu.

Peripherialsin osuus on rouheampaa, pianosäestyksellistä musiikkia. Ainakin on luvassa tuttuja negrospirituaaleja. Svengaavassa mieskvartetissa laulavat Mikko Pettinen, Matti Holi, Juha Vintturi ja Markus Bäckman. Pianosäestyksestä vastaa Jiri Kuronen.

Illan aikana kuullaan myös oopperalaulaja Klaus Pennasen komeaa yksinlaulua, Mikko Pettisen trumpettia, Inna Vintturin huilua sekä diplomiurkuri Tuomas Karjalaisen soitantaa.

HelsinkiMission toiminnanjohtaja Olli Valtonen avaa konsertin yhdessä Töölön seurakunnan kirkkoherra Auvo Naukkarisen kanssa.