×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Toivoa ja turvaa vaikeaan aikaan – olemme täällä sinua varten!

Uutiset Ukrainan sodasta ovat järkyttäneet meitä monia. Ajatuksemme ovat heidän luonaan, jotka sodan kohtaavat. Monet meistä kokevat epätoivoa, surua ja voimattomuutta tilanteen edessä. Kun maailman tilanne ahdistaa, me HelsinkiMissiossa olemme tukenasi. Älä jää huoliesi kanssa yksin, vaan ota rohkeasti meihin yhteyttä!

HelsinkiMission tarjoama apu 
 

Tukea nuorille

Keskustelu- ja kriisiapua Nuorten kriisipisteellä
Nuorten kriisipiste tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua kriisityöntekijän kanssa. Palvelemme 12–29-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia.  Tarjoamme palvelua suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Ajan voi varata  sähköisen varauskalenterin kautta.
Lue lisää ja varaa puhelinaika.

Keskusteluapua Jodelissa
Jodel on sosiaalisen median sovellus, jossa nuori voi keskustella anonyymisti HelsinkiMission ammattiauttajien kanssa @mielenmaisema-kanavalla.

 

Tukea senioreille 

Kuulija ja keskustelukumppani Aamukorvassa
Aamukorva-puhelinpalvelu tarjoaa luotettavan kuulijan ja keskustelukumppanin yli 60-vuotiaille. Puheluun vastaa HelsinkiMission koulutettu vapaaehtoinen.
Aamukorva, puh. 09 2312 0210, kuuntelee joka aamu klo 5–8.
Lue lisää Aamukorva-puhelinpalvelusta.

Keskusteluapua Senioripysäkiltä
Senioripysäkki tarjoaa senioreille ammatillisia keskusteluryhmiä ja yksilötukea. Seniori voi ottaa yhteyttä nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse,  senioripysakki@helsinkimissio.fi, tai puhelimitse, 09 2312 0260 (palvelemme maanantaisin ja perjantaisin klo 9–11, muina aikoina voit jättää soittopyynnön). Senioripysäkki tarjoaa palvelua suomeksi ja ruotsiksi. 
Lue lisää ja ota yhteyttä Senioripysäkille
.

Kohtaamisia Seniorikahvilassa
Seniorikahvila on paikka, johon seniorit voivat kokoontua yhdessä keskustelemaan ajankohtaisista asioista maksuttoman kahvikupposen äärellä. Seniorikahvilassa seniorit tapaavat myös vapaaehtoisiamme, jotka tarjoavat juttu- ja kahviseuraa kävijöille. Seniorikahvila on auki klo 10–12, mukaan voin tulla oman aikataulun mukaan. Seniorikahvila kokoontuu osoitteessa Albertinkatu 33.
Lue lisää Albertin olohuoneen senioritoiminnasta.

 

Tukea perheille 

Perheiden keskusteluapu  
Perheiden keskusteluapu tarjoaa maksutonta ja lyhytkestoista keskusteluapua kriisi- ja keskusteluavun työntekijän kanssa. Palvelu on tarkoitettu yksilöille, pareille ja perheille. Ajan voi varata  sähköisen varauskalenterin kautta.
Lue lisää ja varaa aikasi keskusteluapuun.

Kohtaamisia Albertin olohuoneella 
Albertin olohuoneessa voi kokoontua keskustelemaan yhdessä ajankohtaisista asioista maksuttoman kahvikupposen äärellä. ”Olkkarilla” tapaat myös vapaaehtoisiamme, jotka tarjoavat juttu- ja leikkiseuraa kävijöille. Vauvat ja taaperot viihtyvät Olkkarin leikkinurkkauksen ja lelujen parissa. Löydät tiloistamme myös imetyshuoneen, vaipanvaihtopisteen ja vaippoja sekä keittiöstämme ruokailuvälineet, jääkaapin ja mikron. Albertin olohuone osoitteessa Albertinkatu 33. 
Lue lisää Albertin olohuoneen perhetoiminnasta.
 

Lisätietoa palveluista