×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Tuula Colliander HelsinkiMission toiminnanjohtajaksi

HelsinkiMission uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Tuula Colliander. Uusi toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässä tammikuun puolivälissä pitkäaikaisen toiminnanjohtajan Olli Valtosen jäädessä eläkkeelle.

Tuula Colliander on kokenut järjestöjohtaja ja varainhankinnan asiantuntija. Hän siirtyy tehtävään Lasten ja nuorten säätiön toiminnanjohtajan paikalta. Tätä ennen hän on vastannut Lastensairaalan varainhankinnasta ja työskennellyt mm. Suomen Punaisessa Ristissä ja Mannerheimin Lastensuojeluliitossa. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

– Tuula Collianderin valinnassa painoi hänen johtamiskokemuksensa ja järjestötyön tuntemuksensa. Hänellä on paljon annettavaa HelsinkiMission varainhankintaan. Veikkausvoittovarojen ja säätiöiden avustusten lisäksi olemme riippuvaisia yritysten ja yksityisten ihmisten myötätunnosta ja taloudellista tuesta, kertoo hallituksen puheenjohtaja Tapio Aaltonen.

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässä 15.1.2018.