×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Vuonna 2018 muutos ja yhteinen kehittäminen olivat keskiössä

HelsinkiMission vuosikertomus 2018 tarjoaa hyvää luettavaa. Järjestömme talous saatiin parempaan tasapainoon ja työmme yksinäisyyden vähentämiseksi jatkui.

Toimimme entiseen tapaan seniorien, nuorten, lapsiperheiden ja erityisryhmien parissa. Uusi Näkemys-hanke laajensi toiminta-aluettamme ja osoitti, että aivan uudenlaiselle ohjelmalle oli paljon kysyntää.

Rahoittajat odottavat järjestöiltä läpinäkyvyyttä ja yhä järjestelmällisempää tulosten ja vaikutusten arviointia. HelsinkiMissio on vastannut odotuksiin: arviointimenetelmiä käytetään sekä ammatti- että vapaaehtoistoiminnassa, jotta tulokset pystytään luotettavasti todentamaan.

Maaliskuussa 2018 hallitus aloitti strategiatyön, johon henkilökunta osallistui aktiivisesti. Strategia kaudelle 2019–2013 valmistui maaliskuussa 2019. Uudessa strategiassa painotetaan toiminnan asiakaskeskeisyyttä ja hyvinvointivaikutusta.

Tutustu vuosikertomukseen. Voit lukea sen selattavassa muodossa tai pdf-muodossa.