×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Ylen radiosarjassa puhutaan yksinäisyydestä

Yle Radio 1:n Havaintoja ihmisestä -radiosarjassa pureudutaan kahden jakson verran yksinäisyyteen. Jaksojen yhtenä yhteistyökumppanina on HelsinkiMissio. Yksinäisyydestä kertovat jaksot kuullaan Yle Radio 1:ssä kahtena torstaina, 22.2. ja 1.3. Jaksot ovat kuunneltavissa jälkikäteen Yle Areenassa.

Yksinäisyydestä järjestetään tiistaina 27.2. klo 18–20 myös Twitter-keskustelu. Mukana keskustelemassa ovat sarjan asiantuntijat ja toimittaja. Keskusteluun voi osallistua tunnuksella #yksinäisyys.

– Yksinäisyys on inhimillistä, ei häpeällinen leima. Ihmiset ovat rohkeasti hakeneet apua yksinäisyyteen, kertoo Twitter-keskusteluunkin osallistuva HelsinkiMission Näkemys-hankkeen projektikoordinaattori Maria Rakkolainen.

Kaikki radio-ohjelmassa kuultavat kokemukset ovat aitoja. Suomalaiset ovat lähettäneet niitä sarjan toimittajalle sähköpostilla ja sosiaalisen median kautta. Vain nimiä on vaihdettu.

– Olen todella kiitollinen ja otettu siitä, että ihmiset ovat uskaltaneet kertoa minulle omista yksinäisyyden ja näkymättömyyden kokemuksistaan. Ihmisten omien kokemusten kautta yksinäisyydestä ja näkymättömyydestä on mahdollista kertoa moniäänisesti ja autenttisesti. Tutkimusta unohtamatta, kertoo Ylen toimittaja Satu Kivelä.

Kuuntele 22.2. lähetys:
Näkymättömyys on kuin kidutusta

Lue lisää: