×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Lapsiperheen keikka-auttajaksi

Vapaaehtoisena keikka-auttajana voit ehkäistä ja lievittää lapsiperheiden yksinäisyyttä. Keikkailu on kertaluonteista avunantoa, ja se on helppo tapa aloittaa vapaaehtoistoiminta.

Keikkalaisena tarjoat konkreettista apua lapsiperheen arkeen. Yksi keikka kestää noin kaksi tuntia. Voit esimerkiksi lähteä perheen mukaan leikkipuistoon tai asiointiavuksi tai tarjota juttu- ja leikkiseuraa perheen kotona. Tarkoituksena on tehdä perheen kanssa mukavia asioita yhdessä. Vapaaehtoinen ei jää perheen lasten kanssa yksin.

Olet yli 25-vuotias, tasapainoinen ja myötätuntoinen aikuinen. Toimit tavallisen ihmisen taidoin, mutta saat tehtävääsi koulutuksen. Jotta voit toimia vapaaehtoisena lapsiperheiden parissa, pyydämme sinulta luvan rikostaustaotteen selvittämiseen ennen vapaaehtoistoiminnan aloittamista.

Haastattelemme ja koulutamme vapaaehtoiset sekä tarjoamme monipuolista tukea, mm. jatkokoulutuksia, työnohjausta ja virkistysmahdollisuuksia. 

Toistaiseksi lapsiperheiden keikka-apuun ei kouluteta uusia vapaaehtoisia.

 
Lisätietoja:

Julia Dönsberg
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori: Lapsiperheiden keikka-apu & Albertin olohuone
09 2312 0245, 044 2918627

Hae vapaaehtoiseksi

Hae vapaaehtoiseksi

Jätä yhteystietosi, niin saat linkin hakemukseen sähköpostitse.