×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Vapaaehtoiseksi Nuorten olohuoneeseen

Etsimme vapaaehtoisia lokakuussa 2021 avattavaan Nuorten olohuoneeseen. Hae mukaan!

Nuorten olohuone on yhteisöllinen kohtaamispaikka noin 18–29-vuotiaille HelsinkiMission tiloissa Albertinkadulla. Se tarjoaa kävijöilleen sosiaalista tukea sekä foorumin, jossa tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia.

Nuorten olohuoneen vapaaehtoisena olet yli 25-vuotias, nuorten kohtaamisesta kiinnostunut aikuinen. Vastaanotat kävijät kiireettömästi ja tarjoat tarvittaessa juttuseuraa. Tärkeä tehtäväsi on huolehtia, ettei kukaan jää olohuoneessa yksin. Olohuoneessa toimii aina vähintään kaksi vapaaehtoista sekä HelsinkiMission työntekijä, joka tarvittaessa tukee sinua tehtävässäsi.

Pilotoimme Nuorten olohuonetta syksyllä 2021, ja avaamme ovet kävijöille 28.10. Olohuone on avoinna torstaisin klo 16–18.30.

Suunnittelemme toiminnan sisältöä nuorten toiveiden mukaisesti. Huomioimme nuorten tarpeet tulla nähdyksi ja kuulluksi, käydä keskusteluja, tavata uusia ihmisiä sekä kokea yhteisöllisyyttä ja turvallisuutta.

Olohuoneessa on tarkoitus järjestää teematuokioita, lautapeli-iltoja ja keskustelutuokioita. Vapaaehtoiset ja nuoret voivat jatkossa vaikuttaa toiminnan sisältöön.

 
Näin haet

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin saat linkin hakulomakkeeseen sähköpostiisi. (Tarkistathan myös roskapostikansiosi, sillä joskus linkki valitettavasti ohjautuu sinne.)

Kutsumme sopivat hakijat haastatteluun ja koulutamme valitut henkilöt tehtävään. Seuraava Nuorten olohuoneen koulutus järjestetään alkuvuodesta 2022.

Tarkistamme vapaaehtoisilta rikostaustaotteen.

 
Lisätietoja

Salla Karhu
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori: nuorten tukihenkilötoiminta
09 2312 0254, 045 855 0967

 

Hae vapaaehtoiseksi

Hae vapaaehtoiseksi

Jätä yhteystietosi, niin saat linkin hakemukseen sähköpostitse.