×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Kumppanuus

Kumppanuus HelsinkiMission kanssa tarjoaa yritykselle oivallisen mahdollisuuden yhteiskuntavastuun kantamiseen.

Kumppanuus räätälöidään aina yhteisten tavoitteiden mukaiseksi. Yhteistyön myötä yritys voi olla mukana konkreettisesti vähentämässä nuorten, senioreiden, lapsiperheiden ja/tai erityisryhmien yksinäisyyttä yhteiskunnassamme. Teoilla on merkitystä. 

Mukana vähentämässä yksinäisyyttä

DNA ja HelsinkiMissio yhteistyössä digitaalisen syrjäytymisen ehkäisemiseksi

Digitalisoituminen on yhtä aikaa haaste ja mahdollisuus. Lukuisille ikäihmisille se on vielä haaste ja uhkaa pahimmassa tapauksessa jättää yhteiskunnan ulkopuolelle. Yhdessä DNA:n kanssa haluamme ehkäistä ikäihmisten digitaalista syrjäytymistä tarjoamalla henkilökohtaista digiapua heille, jotka kokevat tarvitsevansa parempia digivalmiuksia. Kumppanuus sisältää monia yhteistyön elementtejä ja DNA mahdollistaa taloudellisella tuellaan HelsinkiMission työtä senioreiden yksinäisyyden vähentämiseksi. DNA myös osallistaa omaa henkilökuntaansa erilaisiin vapaaehtoistyön tehtäviin tilanteen parantamiseksi.

Fennia ja HelsinkiMissio - yhteistyötä jo vuodesta 2004

Pitkäaikainen kumppanuus Fennian kanssa on mahdollistanut pitkäjänteisen työn yksinäisyyden vähentämiseksi. Fennia tukee HelsinkiMission työtä yksinäisyyden vähentämiseksi taloudellisesti ja haastaa myös asiakkaitaan ja henkilökuntaansa tekemään samoin muun muassa viestimällä tärkeistä asioista ja pyytämällä lahjoituksia digilippaaseen nuorten auttamiseksi. 

OP Helsingin ja HelsinkiMission yhteistyö nivoutuu sukupolvisen kohtaamisen ympärille

OP Helsinki on HelsinkiMission pitkäaikaisin kumppani. Yhteistyö on sisältänyt taloudellisen tuen lisäksi lukuisia tunteja henkilökunnan vapaaehtoistyötä erilaisissa HelsinkiMission vapaaehtoistyön tehtävissä sekä yhteisiä viestinnän toimenpiteitä. Vuonna 2019 yhteistyön ytimessä on sukupolvien kohtaamistyö. Se on tärkeää, koska sukupolvia yhdistävät ihmissuhteet vahvistavat lapsen mielen voimavaroja ja antavat ikäihmiselle merkityksellisyyden tunnetta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
09 2312 0311, 044 735 5138