Evenemang


HelsingforsMission ordnar evenemang för seniorer som alltid har fritt inträde. Förutom allsångsträffar varje vecka ordnar Min bok -eftermiddagar och annat program som meddelas separat. För mer information, se vår evenemangskalender. Välkommen med!

Senioreiden yhteislaulua

Allsång på Albertsgatan

Under allsångsevenemangen sjunger vi olika typer av sånger från schlager och folkmusik till psalmer under ledning av försångare och med ackompanjemang. Om du vill spela ett instrument eller framföra en egen låt går det också för sig. Ingen behöver oroa sig över sin sångförmåga; det viktigaste är allsångens glädje.

Varje torsdag kl. 13 i HelsingforsMissions festsal på Albertsgatan 33. Det serveras kaffe och bulle från och med klockan 12.30. Ingen förhandsanmälan oh gratis inträde. Varmt välkommen!

Musik till eftermiddagskaffet

Musik till eftermiddagskaffet är en månadsträff för dig som vill återuppleva gamla minnen och upptäcka nya världar i musiken. Ann-Kristin Schevelew bjuder på fantastisk musik som gestaltas med hjälp av film och varvas med intressanta anekdoter ur musikvärlden.

Vi träffas på Albertsgatan 33, i HelsingforsMissions festsal onsdagar klockan 14–15.30. Vi serverar kaffe och bulle.

Närmare uppgifter hittar du i vår evenemangskalender.

Hjärligt välkommen!

Om du undrar över något kring Allsång på Albertsgatan eller Musik till eftermiddagskaffe, tveka inte att kontakta:

Jasmin Kulla, Musik till eftermiddagskaffet
045 855 0946

Jasmin Kulla, Allsång på Albertsgatan
045 855 0946