Vill du vara med och dela glädjen i gemensam sysselsättning för seniorer?

I gruppverksamheten som HelsingforsMissions volontärer ordnar sjunger vi, tränar, diskuterar, bakar och delar med oss av trevliga minnen.

Kom med och led gruppverksamheten!

Iloinen nainen katsoo suoraan silmiin

Gruppledare för seniorer

Gruppverksamheten handlar om interaktion och att göra något tillsammans. HelsingforsMissions volontärer handleder olika seniorgrupper.

Volontärernas egna intressen kan väl utnyttjas i grupperna, till exempel kan den som sysslar med stavgång grunda en stavgångsgrupp.

Vem kan ansöka om att bli volontär?

Volontärer som är intresserade av att bli gruppledare behöver inte ha erfarenhet av att leda grupper eller seniorarbete. Väsentliga egenskaper för gruppledare är bland annat engagemang, pålitlighet, förmåga att samarbeta med människor av olika slag och att kunna lyssna.

Så här enkelt kan du söka!

  1. Fyll i kontaktblanketten nedan så får du en länk med ansökningsblanketten per e-post. (Kolla också skräpposten, för ibland går det tyvärr så att länken hamnar där.)
  2. Vi kontaktar alla sökande.
  3. Vi erbjuder webbaserad utbildning för våra volontärer. Koordinatorerna för våra seniortjänster finns som stöd för dig under hela den tid du är volontär.
  4. Du blir en del av vår gemenskap av volontärer.

Koordinatorn erbjuder hjälp med frågor som rör grundandet av gruppen, såsom att hitta lämpliga lokaler och sammanställningen av gruppen.

Mer information:
Nina Normann, Volontärkoordinator
043 201 31 96

Bli volontär