Gruppverksamhet – trevlig samvaro

HelsingforsMission ordnar olika slags gruppverksamhet för seniorer. Kom med i en grupp som väcker ditt intresse!

I HelsingforsMissions grupper som volontärer leder bjuds det till exempel på akvarellmålning och gemensamma promenader, men vi pratar också om vad som händer i världen och mycket annat. Det finns grupper på olika håll i huvudstadsregionen.
Välkommen att njuta av samvaro och uppiggande rekreationsverksamhet!

För tillfället kan man anmäla sig till följande grupper:

Konst & Kaka -gruppen hösten 2022
Är du sugen på att besöka muséer och konstutställningar i trevligt sällskap? Konst & Kaka -gruppen besöker 3 olika konstutställningar hösten 2022. Efteråt har ni som grupp möjlighet att sätta er ner på ett valfritt kafé för att ta en kopp kaffe och kakbit. HelsingforsMission står för både inträdesbiljetten och fikan. Gruppen leds av volontären May. Gruppen har ett begränsat antal platser så vänta inte på att anmäla dig ifall du är intresserad! Närmare information om utställningarna meddelas i augusti 2022.

Kom och måla akvareller i Sörnä
Volontären Stina drar denna grupp. Gruppen träffas varannan lördag kl. 12.30 –15.30 i HelsingforsMissions lokal i Sörnäs. Träffarna avslutas med genomgång av arbeten vid en kopp kaffe eller te. Erfaren eller nybörjare, alla är välkomna!

Promenadgrupp i Södra Haga
Ni går en kortare slinga i parken med volontären Lena och stannar kvar i parken för att diskutera, innan ni fortsätter tillbaka. Promenadgruppen träffas varje onsdag kl. 10.

Anmälan och tilläggsinformation:
Nina Normann, volontärkoordinator
043 201 3196
nina.normann@helsinkimissio.fi

Jag lever ensam så för mig är det viktigt att få komma ut bland folk ibland. I den här gruppen får man prata om allt möjligt i lite större sammanhang.

Assi, 71