Regelbundet


stöd är


mest effektivt


Nuori puistossa

Vill du ha stöd eller någon att prata med?   

Våra volontärer och professionella hjälpare är alltid redo att lyssna och prata. Ingen borde bli ensam med sina bekymmer.

School to Belong

School to Belong -programmet hjälper skolorganisationen att identifiera och lindra ensamhet bland unga och erbjuder verktyg för att ingripa mot ensamhet. Programmet gör arbetet mot ensamhet till en gemensam angelägenhet för hela skolan. Det är en idé som man arbetar för tillsammans.

Kom med och minska ensamheten

Vi har ett mångsidigt utbud av volontärverksamhet och du kan säkert hitta ett sätt att hjälpa som passar just dig. Det kan räcka med ett enda samtal för att hjälpa en människa som har det svårt.

Tid är det viktigaste du kan ge.

Seniori ulkovaatteissa

Hjälp genom att ge ett bidrag

Ge ett bidrag så att allt fler unga, seniorer och barnfamiljer kan få den hjälp de behöver.

Kom ihåg att även en liten summa är en stor gest. Ditt stöd kan förändra en hjälpbehövandes liv.

Andra sätt att donera

Testamentsdonation

Egen insamling

Företagsdonation

HelsinkiMission Yksinäisyysfoorumin kuva, jossa vanha mies katsoo kameraan HelsinkiMission Yksinäisyysfoorumin kuva, jossa vanha mies katsoo kameraan

Ensamhetsforum

Ensamhet är naturligt och vanligt, i Finland upplever upp till 400 000 människor tidvis eller hela tiden att de är ensamma. Men det går att påverka. Kom med och lär dig mer om ensamhet.

School to Belong

School to Belong-programmet hjälper skolorganisationer att identifiera och lindra ensamhet bland unga och erbjuder verktyg för att ingripa mot ensamhet. Programmet gör arbetet mot ensamhet till en gemensam angelägenhet för hela skolan.

Work to Belong

Ett Work to Belong-certifikat beviljas företag eller organisationer som förbinder sig att minska och förebygga ensamhet i sin egen arbetsgemenskap. Välkommen att bygga en arbetskultur där ingen blir ensam.

HelsingforsMission i siffror

100 000

möten.

24 564

möten i ungas tjänster.

30 292

möten i familjetjänsterna.

949

utbildade volontärer utförde 64 procent av mötena.

Aggredi

Aggredi är en arbetsform som fokuserar på våldsfaktorer utanför hemmet och som har funnits sedan år 2006. Forskning visar att Aggredi är en effektiv metod och Radicalisation Awareness Network (RAN), Europeiska kommissionens nätverk mot radikalisering, har gett verksamhetsmodellen ett omnämnande som bästa praxis för förebyggande av radikalisering.

Resonaari

Musikcentret Resonaari driver ett musikinstitut för elever av olika slag, en experttjänst för yrkesmusiker och yrkesmusikgruppen Resonaarigroup. Principen är att alla kan lära sig musicera. Resonaari är en unik och uppskattad föregångare både i Finland och internationellt. 

Cecilia

Servicehuset Cecilia i Nordsjö är planerat för seniorers behov. Cecilia erbjuder ett tryggt hem, sällskap och mångsidig fritidssysselsättning – allt under samma tak. Alla tjänster som seniorer behöver finns behändigt till hands.

Våra evenemang

Katso kaikki
Katso kaikki

Följ oss på sociala medier