Sprid glädje åt


andra på din


bemärkelsedag


Seniorit nauravat yhdessä

Firar du din födelsedag, bröllop eller att gå i pension? Bemärkelsedagsinsamlingen ger dig möjlighet att be om något som värmer även mer än blommor och presenter – stöd och hjälp till de som blivit ensamma.

Starta en bemärkelsedagsinsamling för de bortglömda äldre, unga i kris, barnfamiljer eller specialgrupper inom musikverksamheten. Bemärkelsedagsgåvor utgör ett värdefullt stöd för vårt arbete.

Naiset halaavat porttikongissa

Starta en egen insamling på webbsidan

Det är enkelt att starta en insamling på vår webbsida. Via webbsidan behöver du inte fylla i något formulär. Efter att du har startat insamlingen får du din egen insamlingssida där du kan berätta varför det valda ändamålet är viktigt för dig. Du kan dela insamlingssidan med dina nära och kära via exempelvis e-post, och de kan göra en donation direkt via insamlingssidan. På insamlingssidan ser du alla donationer och hälsningar från donatorerna.

Starta bemärkelsedagsinsamlingen med ett referensnummer

1. Fyll i formuläret

Berätta för oss om din insamling i formuläret nedan och välj det ändamål som enligt dig är viktigt och som du vill stödja.

2. Berätta om din insamling för andra

Vi skickar dig ett eget referensnummer via e-post, med vilket du kan be dina nära och kära att ge en donation till vårt konto FI68 5008 5320 0123 05. På så sätt kan du säkerställa att din insamling riktas till det önskade ändamålet.

3. Efter bemärkelsedagen

Vi skickar dig informationen om donatorerna och den totala donationssumman efter din bemärkelsedag, enligt överenskommelse.

Starta en bemärkelsedagsinsamling

Vanhus ulkona katsoo kameraan

Starta en insamling på Facebook

Du kan starta en insamling på Facebook för att stödja vårt arbete. Efter att du startat insamlingen kan du bjuda in dina Facebook-vänner för att delta och enkelt donera direkt på Facebook. Donationerna går utan avdrag till vårt arbete för att minska ensamhet.

Vill du veta mera? Ta kontakt.

Skicka ett meddelande till lahjoitus@helsinkimissio.fi eller ring vardagar kl 9–12 numret 09 2312 0300.